Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Σταματήστε τη μικροπολιτική κ.Κοζομπόλη

Κινήσεις που υποδηλώνουν άλλες προθέσεις από αυτές που παρουσιάζονται, είδαμε από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κ.Κοζομπόλη, που θεώρησε ότι σήμερα το μείζον είναι ο πολιτικαντισμός και το έπραξε, με όχημα ένα παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού, που κάνει περήφανους όχι μόνο τους Μεσσήνιους, αλλά και ολάκερη την Ελλάδα.

Έτσι, εκμεταλλευόμενη τη δίκαιη .....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την προσκλήση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

Ακόμη δύο νέα περιφερειακά κανάλια στην COSMOTE TV

Δυο νέα κανάλια προστέθηκαν σήμερα στη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV.

Πρόκειται για ακόμη δύο περιφερειακά κανάλια, το "ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ" και το "IONIAN TV" που καταλαμβάνουν πλέον τις θέσεις 672 και 673 αντίστοιχα στη λίστα καναλιών της πλατφόρμας και εκπέμπουν από......

Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Ευάγγελος Μπασιάκος

Σε ηλικία 63 ετών πέθανε ξαφνικά σήμερα, Παρασκευή (17/02/2017) ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Βοιωτίας, Ευάγγελος Μπασιάκος.
Σύμφωνα με τις .....

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Σε μια εποχή που η ανάγκη για σωστά πρότυπα και την ανάδειξη αξιών που θα βάλουν την νεολαία μας σε ένα σωστό δρόμο είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Ακαδημία της Εράνης διοργανώνει μια εκδήλωση που θα ήθελε να αγκαλιάσουν όλοι γιατί έχει ένα ιδιαίτερο νόημα. Ήταν μια παρέα το 1986-87 που μας .....

Τελικός Ποδοσφαίρου Λυκείων Μεσσηνίας: ΓΕΛ Κυπαρισσίας - 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας


Βιβλιάριο Υγείας για ασφάλιση το 2017: Πότε και με ποιες προϋποθέσεις η ανανέωση

Την ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας για άλλο ένα έτος για όσους έχουν πραγματοποιήσει το λιγότερο 50 ένσημα, θα επικυρώσει και φέτος το υπουργείο Εργασίας.

Η ισχύς της νέας ......

Έκκληση (!!!) Κοζομπόλη να δεχτούν τα Φιλιατρά τον Τοπικό Αστυνόμο.

Μόνο τα..... κλάματα δεν έβαλε στον αέρα, η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη, στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας προκειμένου να δεχτεί η Τριφυλία και συγκεκριμένα τα Φιλιατρά τον Τοπικό Αστυνόμο.

Η Βουλευτής ......