Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Μεταβιβάσεις δικαιωμάτων ταυτόχρονα με δηλώσεις ΟΣΔΕ

Δίχως συνταρακτικές αλλαγές ως προς το πλαίσιο του 2016 πρόκειται να γίνουν το 2017 οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, που προβλέπεται να ανοίξουν, ταυτόχρονα με τις δηλώσεις ενιαίας αίτησης ενίσχυσης (δηλώσεις ΟΣΔΕ) 2017.

Σε όλα τα .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πως θα κάνετε ηλεκτρονική έκδοση βεβαίωσης για τα ποσά επιδότησης των φορολογικών ετών 2006 – 2016


Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική έκδοση βεβαίωσης για τα ποσά επιδότησης των φορολογικών ετών 2006 – 2016 έχει στην ιστοσελίδα του ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά σε αυτή από τις ......

Αυτό είναι το “νέο” Nokia 3310 -Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη συσκευή θρύλος

H Nokia σε μια κίνηση-ματ για την επάνοδό της στην αγορά των smartphones, χτύπησε στον παράγοντα της νοσταλγίας και αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το θρυλικό 3310. Το τηλέφωνο που αποτέλεσε τον διάδοχο του 3210 και ήρθε το 2000 έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα παγκοσμίως με πωλήσεις πάνω από 120 εκ. κομμάτια. Γι’ αυτό το λόγο, έπειτα από την εξαγορά της από την HMD Global, η Nokia .....

Πέθανε ο Αριστείδης Καλαντζάκος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Αριστείδης Καλαντζάκος.

Γεννήθηκε το 1928 στην Κυπαρισσία και σπούδασε «Νομικά» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και .......

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ: ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΝΩΛΗ

Έφυγες! Καθόλου ξαφνικά και καθόλου πρόωρα. Ζητούσες από χρόνια να φύγεις. Είχες βαρεθεί. Τα 99 περίπου χρόνια που κουβάλαγες επάνω σου, σε βάραιναν. Το είχες ομολογήσει. Είχες κουραστεί. Τα τελευταία χρόνια σου μάλιστα, υπέφερες από τα μάτια σου και από τα πόδια σου. Εν τω μεταξύ είχες χάσει πολλούς συνομήλικούς σου και παιδικούς φίλους σου. Έχασες προ μηνών και την αγαπημένη σου γυναίκα.

Πρέπει να έφυγες ευχαριστημένος όμως. Παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, ήταν η ζωντανή ευτυχία σου. Κουράστηκες πολύ στα νιάτα σου, αλλά ......