Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

«Εμπλοκή» αντιδημάρχων λόγω αμοιβής και σύνταξης...

Ουδείς μπορεί να είναι σε θέση – και σίγουρα δεν ήταν μέχρι χθες το μεσημέρι – να «προεξοφλήσει» ποιοι, τελικά, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης θα ορίζονταν σε θέση ευθύνης αντιδημάρχου, παρά τις όποιες επιλογές είχε κάνει ο δήμαρχος Τριφυλίας!

Η άγνοια ......

Μήνυμα του Δημάρχου Τριφυλίας για την Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας

Τιμούμε τον πολλαπλό ρόλο της γυναίκας και τους διαχρονικούς αγώνες της για την αποδοχή των αρχών της ισότητας των δύο φύλων.
Εξυμνούμε την πολυδιάστατη προσφορά της σε όλους τους τομείς.

Η γυναίκα δεν .....

Μηνυμα για την ημερα της γυναικας

Ημερα της γυναικας σημερα.

Ημερα προβληματισμού και αγωνιας για την σταδιακή υποβάθμιση της θεσης της γυναικας, ακομη και στην κοινωνικη πραγματικοτητα προηγμένων χωρων, απο πλευράς κοινωνικής μέριμνας, εργασιας, υποστήριξης της μητρότητας και δικαιώματος στις ίσες ευκαιριες στη ζωή .

Στην κοινωνια της Ελλάδας της κρισης , δυστυχως τα πραγματα διολισθαίνουν σε σχεση με τα εργασιακά ,,,,,,

Έναρξη Εγγραφών Δεύτερου Κύκλου Σεμιναρίων Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ)

Ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων, ξεκινάει η διαδικασία εγγραφών για τον δεύτερο κύκλο. Τα σεμινάρια που ξεκινούν στις 6 Μαρτίου, απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν στον αγροδιατροφικό τομέα καθώς και σε όσους .....

Μηνυμα από την Βιβή Παντελάκη για την παγκόσμια μέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη. Καθιερώθηκε σε ανάμνηση της μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας της 8ης Μαρτίου του 1857 από εργάτριες .........

Eurovision 2017: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο


Με το τραγούδι «This Is Love» θα μας εκπροσωπήσει η Demy στον μεγάλο διαγωνισμό της Eurovision, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο.

Τη μεγάλη ......