Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ATHIOOC 2017 Τελετής Απονομής των Μεταλλίων

Επιτυχημένη και ουσιαστική ήταν η τελετή απονομής μεταλλίων και ειδικών βραβείων του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου «Athena», που συνοδεύτηκε από τη μεγαλύτερη γευσιγνωστική παρουσίαση ελαιολάδων που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Διεξήχθη το .....

Για δευτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Τριφυλίας στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017, με δικό του περίπτερο.

Η Έκθεση .....

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ: ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΟΛΟΙ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1960. ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΗ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΙΚΥΜΙΩΝ ......

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟΔΙΕΓΕΡΤΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΧΝΑΔΑ

Γράφει ο Δρ Γιώργος Σάμπαλης
Γενικός Χειρουργός-Λαπαροσκόπος
Διευθυντής Χειρουργός Ευρωκλινικής Αθηνών
www.sambalis.gr

Το πρόβλημα που πολλές .....

Από αναγνώαστρια: Φόλες έβαλαν στην Αγία Κυριακή

Χθες το απόγευμα βάλανε για ακόμα μια φορά πάλι φόιλες στην Αγία Κυριακή και αυγκεκριμένα στον δρόμο που ενώνει Αγία Κυριακή με την Ε.Ο Φιλιατρών Γαργαλιανων.

Δώστε προσοχή στις .....

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 2 Μαίου 2017 και ώρα 21:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

Emmanuel Macron: Φοβερές αποκαλύψεις του Peter Lavelle στο RTV

Μεταφέρει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Τρείς μέρες μετά τον πρώτο γύρο των Γαλλικών προεδρικών εκλογών ο δημοσιογράφος Peter Lavelle στην εκπομπή του με τίτλο CROSS TALK που παρουσιάζει στο Russia TV χθες βράδυ, Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 «απογύμνωσε τον μύθο» του πολιτικού που ....

Γευσιγνωσία Ελαιολάδου στη Κυπαρισσία

Το Κ.Ε.Κ. Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» ανακοινώνει αναλυτικά:

ΔΑΟΚ Τριφυλίας: Δήλωση ιδιοπαραγόμενου πατατόσπορου από τους Καλλιεργητές

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ανακοινώνει ότι: οι καλλιεργητές χειμερινής-ανοιξιάτικης πατάτας που ενδιαφέρονται να κρατήσουν ιδιοπαραγόμενο πατατόσπορο από την ήδη εγκατεστημένη καλλιέργειά τους, οφείλουν…να…δηλώσουν στην ΔΑΟΚ Τριφυλίας

Εορτές μαθητικής δημιουργίας 2017 σε Καλαματα και Κυπαρισσία

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας για 23η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τις «Εορτές Μαθητικής Δημιουργίας 2017», στις οποίες παρουσιάζονται τα Σχολικά Προγράμματα (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Υγείας, Αγωγής Σταδιοδρομίας) των Γυμνασίων και Λυκείων της Μεσσηνίας.

Οι Εορτές συμπεριλαμβάνουν Θεατροδράσεις, Κεντρικές Εκδηλώσεις στην Καλαμάτα και την Κυπαρισσία, Περιφερειακές Εκδηλώσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια της Μεσσηνίας.
Θα πραγματοποιηθούν από ......