Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Συνεδρίασε στα Φιλιατρά η Επιτροπή Υγείας για το νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Τριφυλίας συνεδρίασε χθες, Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στα Φιλιατρά παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και παρόντων του Αντιδημάρχου κ. Αναστ. Πούλου , του Εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου για Θέματα .....

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και όργια με ανταλλαγή συντρόφων στο πλοίο

Ερωτικές διακοπές για swingers στην Ελλάδα οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC.

Τίτλος της .......

Εντυπωσιακή έκθεση για «το παλιό σχολείο» στο 3ο Δημοτικό Φιλιατρών

Μια εντυπωσιακή έκθεση που στόχο έχει να αναβιώσει τη σχολική ζωή του παρελθόντος, και από τις αντιδράσεις των μαθητών που την επισκέπτονται το πετυχαίνει απόλυτα, έχει στήσει ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών σε δυο ανεξάρτητες αίθουσες του σχολείου.

Οι επισκέπτες .....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανατίναξαν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Κοπανάκι. Σημαντικότατες υλικές ζημιές στο κρεοπωλείο που το φιλοξενούσε,

UPDATE 12:06

Αναστάτωση και φόβος επικρατεί από σήμερα το πρωί στην τοπική κοινωνία του Κοπανακίου μετά την ανατίναξη που σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το πρωί στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που περιείχε το μηχάνημα..

Παράλληλα το κρεοπωλείο του κ. Δημήτρη Καμπούκου που Φιλοξενούσε το μηχάνημα της Πειραιώς έχει υποστεί πολύ σημαντικές ζημιές τόσο στις τζαμαρίες του κρεοπωλείου όσο και τα ψυγεία που υπήρχαν στο εσωτερικό του.

Στο σημείο έσπευσε ......