Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Το συντριβάνι της πλατείας Φιλιατρών σε διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαφημιστικό της Τράπεζας Πειραιώς το συντριβάνι της Πλατείας Καποδίστρια στα Φιλιατρά.

θα θυμάστε ότι .....

Πανελλήνιες 2017: Πρεμιέρα με το θέμα έκθεσης και Νεοελληνική Γλώσσα

Σε μία εβδομάδα, στις 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με τις Πανελλήνιες 2017 θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας και το θέμα της έκθεσης.

Οι επόμενες τρεις ημέρες στις Πανελλήνιες 2017 αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού (9-14/6) και οι δύο τελευταίες, το μάθημα της....

Οικογένεια Κων. Μητσοτάκη: Να μην τελεστεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Να μην τελεστεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ζήτησε από την κυβέρνηση η οικογένεια του εκλιπόντος με ανακοίνωσή της.

Η οικογένεια .....

Τι αλλάζει στις online μεταφορές χρημάτων από 500 € και άνω

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), ενημερώνει το συναλλακτικό κοινό για δυο νέες υπηρεσίες online πληρωμών των τραπεζών μελών της οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία και μειώνουν δραστικά το χρόνο ολοκλήρωσης στις μεταφορές χρηματικών ποσών.

Ο δικαιούχος .....

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου για τους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του και όλους τους θιγόμενους από την τροπολογία του νομοσχεδίου για το δασολόγιο, να παρευρεθούν στην ενημερωτική συνέλευση που θα γίνει στην Μπρίσκειο Δημοτική βιβλιοθήκη , την Παρασκευή 2-6-2017 και ώρα 20.30 μ.μ

Λόγο της ......

Επίσκεψη σε αμπέλια από κλιμάκιο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Την περιοχή της πρώην επαρχίας Τριφυλίας επισκέφτηκε από 24-28/5/2017 η κα Θεοδώρα Πιτσώλη, ειδικός αμπελουργίας του Τμήματος Αμπέλου Αθηνών, του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η επίσκεψη .....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 13.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η Μάντισα της Μαρίνας Σάττις έχει ρίξει το... ιντερνετ!


5.128.000 Views σε 11 μέρες!!!

Έδώ και 11 μέρες περίπου υπάρχει ένα βίντεο κλιπ, η «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο «ρίχνει το ίντερνετ», ξεπερνώντας τα 5 εκατ. προβολές. Γιατί όμως;

Πρώτον, γιατί είναι μια γλυκύτατη, πιασάρικη ......