Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Παραπολιτικό από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη Λευκή Νυχτα Κυπαρισσίας

4η λευκή νύχτα στην Κυπαρισσία σήμερα και οι επαγγελματίες της περιοχης προσπαθουν να δημιουργήσουν ελκυστικά γεγονότα για να ενισχύσουν την οικονομική τους θέση.

Μια εξαιρετική .....

1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Εμπορικών Συλλόγων γαργαλιάνων Φιλιατρών και Κυπαρισσίας.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η στήριξη και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλοι μας.
Με αυτή την σκέψη και με αφορμή την ολική καταστροφή εξ αιτίας [πυρκαγιάς ενός συνάδελφού μας διοργανώνουμε το πρώτο τουρνουά αλληλεγγύης στην Τριφυλία με την συμμετοχή των εμπορικών συλλόγων των Φιλιατρών των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας.

θα συμμετέχουν αρxικά τα junior της Εράνης Φιλιατρών του Τέλου Άγρα και του Α.Ο.Κ. ,και στην συνέχεια θα παίξουν επαγγελματίες ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.

Δεν θα υπάρχει .......

Ο κ Trump, η «Παρισινή Συμφωνία» και τα ΜΜΕ!...

«Χαμογελάει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Το είχε υποσχεθεί στη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας και προχτές στον Κήπο του Λευκού Οίκου ο Πρόεδρος κ Trump ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αποχωρούν από το πρωτόκολλο της .....

Ολοκληρώθηκε ο “ανασχηματισμός” θεματικών αντιπεριφερειαρχών: Διατηρείται ο Μαντάς και προάγεται η Μπούζα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Με τον ορισμό θεματικών αντιπεριφερειαρχών, την καθιέρωση Συντονιστών Έργων και Αποτελεσματικότητας και την ευρεία χρήση Εντεταλμένων Συμβούλων, ο .....