Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΔΑΟΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Πρόσληψη δυο υπαλλήλων με Συμβαση Ορισμένου χρόνου

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι θα δεχθεί αιτήσεις για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων με ειδικότητα ......

Κομισιόν: «Υπό παρακολούθηση» η Ελλάδα στο roaming λόγω... καρτοκινητών

Κανονικά εφαρμόζουν οι ελληνικές εταιρείες το νέο πλαίσιο για το roaming εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Κομισιόν, όμως, ζήτησε διευκρινίσεις για την τακτική της Vodafone σε σχέση με τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εφαρμόζουν πλήρως το κοινοτικό πλαίσιο για την .....

Wine Olymp Awards Αποτελέσματα διαγωνισμού οίνου Αθήνας

Ο Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel ξενοδοχείο-Αθήνα, στις 27-29 Μαΐου. Συμμετείχαν 170 διαφορετικοί οίνοι από όλη την ελληνική επικράτεια.

Ο Διαγωνισμός .....

Εράνη Φιλιατρών: Πρόσκληση σε νέα Γενική Συνέλευση

Το ΔΣ της Εράνης Φιλιατρών 
καλεί τους φίλους και τα μέλη της ομάδας σε νέα Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών καθώς στην πρώτη δεν υπήρξε απαρτία.

ΕΡΑΝΗ BASKET Ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ

Αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γαργαλιάνων θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας Μπαράζ στο Basket ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και στον ΑΟ Κροκεών.

Παρακαλούνται οι Φίλαθλοι, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας γίνοντας ο 6ος παίκτης της.


Ευχαριστήριο μήνυμα απο τον Δήμο Τριφυλίας

Ευχαριστούμε θερμά του συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και με γενναιοδωρία στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Τριφυλίας και των Συλλόγων της πόλης των Γαργαλιάνων για ένα συμπολίτη μας, που χρειαζόταν τη βοήθεια και τη .....

Τέλος από 15/6 στις χρεώσεις περιαγωγής ΕΝΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καταργούνται από την Πέμπτη 15 Ιουνίου, οι χρεώσεις περιαγωγής (roaming) στην κινητή τηλεφωνία για όσους ταξιδεύουν σε οποιαδήποτε χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι χρεώσεις, δηλαδή, που θα επιβάλλονται σε όσους πραγματοποιούν κλήσεις, στέλνουν μηνύματα ή χρησιμοποιούν υπηρεσίες δεδομένων (data) όταν ταξιδεύουν, εντός της Ε.Ε., θα είναι αυτές που .....

Skiritida Run 2017: Ο Α.Ο. Φιλιατρών ήταν εκεί!

Μετά το γεμάτο συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές Skiritida Run του 2016, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε το δεύτερο Skiritida Run, με πολλές συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις.

Στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας δρομείς και επισκέπτες έζησαν το κορυφαίο .....