Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Βασίλειος κ Δήμητρα Γαϊτάνου κ πάλι στην Τριφυλία

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι Βασίλης Γαιτάνος και Δήμητρα Γαϊτάνου, πρεσβευτες του Ελληνικού πολιτισμοί στο εξωτερικό,για ακόμη μία χρονιά θα τιμήσουν την Κυπαρισσία, με δύο μοναδικές παραστάσεις σε ρεπερτοριο Θεοδωράκη, Χατζιδακη, Πλέσσα , Κατσαρου, Ξαρχακου!

Την Παρασκευή 14/7 θα βρίσκονται στο ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΟ Καλό Νερό 2761072520
Το Σάββατο 15/7 στο ξενοδοχείο APOLLO RESORT ART HOTEL στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2761024411

Μην το χάσετε! ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ !

Λιγα λόγια για τους καλλιτέχνες :

Πότε θα φτιάξει ο δήμος τον δρόμο της Αγια Μαρίνας??

Σε απαράδεκτη κατάσταση βρίσκεται ο Δρόμος της Αγια Μαρίνας στα Φιλιατρά. Στον χωματόδρομο έχουν σχηματιστεί δυο τεράστιες γούβες που βλέποντας τις κανείς νομίζει ότι στο σημείο έχουν πέσει μετεωρίτες.

Πολίτες που .....

Απόφαση του ΥΠΕΝ καθορίζει τις αμοιβές για τους δασικούς χάρτες

Εκδόθηκε στο ΦΕΚ (B’ 2373) η Απόφαση 158576/1579/04-07-2017 του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου με την οποία γίνεται ο «Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών και τιμολογίου υπολογισμού προεκτιμώμενων αμοιβών για .....

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League

Η ΑΕΚ ήταν η... άτυχη στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League, καθώς θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, λόγω της ποινής των τριών αγωνιστικών που «κουβαλάει» από την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά το προγραμα:

ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσφορές από 13.07 έως 26.07. 2017 [ Δείτε το νέο φυλλάδιο ]





ΑΒ FOOD MARKET ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών .........

Προμήθεια θα πληρώνουν όσοι καταβάλλουν φόρους με μετρητά στα ταμεία των τραπεζών

Προμήθεια θα καταβάλλουν οι φορολογούμενοι που θα πληρώνουν με μετρητά τους φόρους τους στα ταμεία των τραπεζών, μετά από απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή η οποία έχει ως στόχο τη επέκταση της πληρωμής φόρων μέσω του πλαστικού .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανάρτηση εικαλύψεων αγροτεμαχίων με τους δασικούς χάρτες

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ σας ενημερώνει ότι στο σύστημα της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 (ΕΑΕ 2017) έχουν αναρτηθεί τα ΑΦΜ στα οποία υπάρχουν επικαλυψεις αγροτεμαχιου ή αγροτεμαχίων με τους Δασικούς Χάρτες μετά τον έλεγχο που .....

Αμούρι Πλάτης Φιλιατρών: Αναβίωση του Αλωνίσματος

DIGEA: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Την Παρασκευή 14/07/2017, κατά το χρονικό διάστημα 03:00πμ – 03:30πμ, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες τεχνικές εργασίες, οι οποίες θα προκαλέσουν διακοπές της ψηφιακής εκπομπής σήματος των περιφερειακών καναλιών στα Κέντρα Εκπομπής:

COSMOTE TV : Πρόσθεσε σήμερα το FOX Play

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του digitaltvinfo.gr της 3ης Ιουλίου (διαβάστε σχετικά) για τις προγραμματισμένες κινήσεις που πραγματοποίησε σήμερα η συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV. Μετά απο αναβάθμιση που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και κρατά .....

25.000 ευρώ δωρεάν επιδότηση για να επισκευάσεις το σπίτι σου

Πάρε 25.000 ευρώ και επισκεύασε το σπίτι σου δωρεάν! Το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον» έρχεται να δώσει "ανάσα" στα νοικοκυριά! Αλλάξτε τώρα κουφώματα και τζάμια, σύστημα θέρμανσης, μονώστε και ......

Λαμπρόπουλος: Δυόμιση χρόνια και δεν τελείωσε ούτε μια μελέτη, δεν δημοπρατήθηκε ούτε ένα μέτρο δρόμου σε όλη την Μεσσηνία.

Συμπληρώθηκαν δυόμιση χρόνια, που στην Κυβέρνηση της χώρας βρίσκονται οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος, κατά τα οποία δεν προχώρησε το παραμικρό σε ό,τι αφορά τις υποδομές στον Νομό μας.
Δυόμιση χρόνια και δεν τελείωσε ούτε μια μελέτη, δεν δημοπρατήθηκε ούτε ένα μέτρο δρόμου σε όλη την Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα:

Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Παρασκευή 14.07 και ώρα 11.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεχείς σεισμικές δονήσεις στην περιοχή μας

Συνεχείς είναι οι σεισμικές δονήσεις στην περιοχή μας καθώς σήμερα από το πρώι μέχρι και τώρα έχουν σημειωθεί τρείς (3) σεισμικές δονήσεις μέχρι 3R

Αναλυτικά:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει σε διπλή συνεδρίαση την Δευτέρα 17.07 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

ΔΙΕΚ Τρφυλίας: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τις Ειδικότητες Σεπτεμβρίου 2017

Το Δημόσιο ΙΕΚ Τριφυλίας με έδρα Τα Φιλιατρά, καλεί τους υποψήφιους σπουδαστές του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κάποια από τις ειδικότητες που πρόκειται να λειτουργήσουν.

Τον κατάλογο με.....