Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Για γέλια και για κλάματα η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας.

Μας εκπλήσσει η αντίδραση τού συνήθως ήπιου και μετριοπαθούς Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου στις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Ο Νίκος Βούτσης ....

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Απέραντος σκουπιδότοπος η Τριφυλία, χωρίς νερό και το γκρέιντερ για “θελήματα”»

Με μια γραπτή ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στα Τοπικά μέσα ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας Γιώργος Ασημακόπουλος, ασκεί έντονη κριτική στην Δημοτική αρχή για την καθημερινότητα των πολιτών σε θέματά καθαριότητας, υδροδότησης και έργων άλλων προβήμάτων που ταλανίσουν τους πολίτες.

Ο κ. Ασημακόπουος στην επιστολή του αναφέρει:

Με προκλητική ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΤ ζητά και τα ρέστα για την έλλειψη νερού. Θυμούνται τα δικαιώματα τους και ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους.

Ανακοίνωση για την άσκοπη χρήση νερού εξέδωσε χθες η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας.
Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτης Γυφτάκης αναφέρει ότι ......

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:....

Οι οκτώ όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας

Στον ίδιο όμιλο με Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, με ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός, με Λαμία η ΑΕΚ, με Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ. Δείτε πώς συγκροτήθηκαν οι οκτώ όμιλοι για τη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-2018.

Το πρωί της Παρασκευής (11/8) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη φάση.
Αιγινιακός και Βέροια θα μονομαχήσουν για την πρόκριση από .....

Μπλόκο στις επιστροφές φόρου από τον ΕΝΦΙΑ

Ο ΕΝΦΙΑ προκαλέι ακόμα έναν πονοκέφαλο στους φορολογούμενους πυ μέσω του εκκαθαριστικού τους δικαιούνται επιστροφή φόρου, αφού απ' ότι φαίνεται δεν θα λάβουν καθόλου χρήματα.

Ο λόγος γίνεται .....