Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Προκήρυξη 1ου Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών "FILIATRA RUN"

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών με την υποστήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμεναρίου Φιλιατρών, προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών με την ονομασία "Filiatra Run", ο οποίος θα περιλαμβάνει Αγώνα Δρόμου 10 χλμ, Αγώνα Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος 4 χλμ και Παιδικό Αγώνα 1000 μ (έως 12 ετών).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τους παρακάτω όρους:....

Βάλτα Γαργαλιάνων. Εντοπίστηκε χασισοφυτεία, κοντά στην είσοδο του χωριού

Χασισοφυτεία ανακαλύφθηκε σήμερα από άντρες της αστυνομίας στην Βάλτα Γαργαλιάνων κοντά στην είσοδο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φυτεία εντοπίστηκε από ελικόπτερο και από το πρωί άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών της .....

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στους Άνω Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας

ΝΕΑ 3η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:04

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πάνω από το χωριό Ανω Μπλεμενιάνοι στην Κυπαρισσία στην περιοχή το μεσημέρι του Σαββάτου σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που επιχειρεί για την κατάσβεσή της αλλά η κατάσταση είναι .....

Απόπειρα διάρρηξης χθες βράδυ στα Φιλιατρά. Χωρίς Περιπολίες τα βράδια η πόλη

Κάγκελο έμεινε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας συμπατριώτης μας στον Άγιο Αθναάσιο Φιλιατρών από την απάντηση που πήρε από την Αστυνομία σε κλήση του γι απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του ενώ μέσα βρισκόταν ο ίδιος με την οικογένεια του.

Ο Ίδιος μόλις ......

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων. Ανακοινώνονται οι βάσεις την ερχόμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας οι βάσεις 2017 αναμένεται να ανακοινωθούν το διάστημα από 21 έως 28 Αυγούστου.

Οι αποδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης κινήθηκαν σε μέτριες επιδόσεις, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε ......

Κύπελλο Ελλάδας: Πράξη… πρώτη!

Αρχίζει την Κυριακή (20/8) το Κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, καθώς διεξάγεται στο Αιγίνιο η πρώτη αναμέτρηση για την Α΄ φάση της διοργάνωσης. Ο Αιγινιακός υποδέχεται την Κυριακή (17:00) τη Βέροια στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου «Γ. Παραλυκίδης», με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Διαιτητής του .....

Συμφώνησαν Super League-NOVA για τα τηλεοπτικά, χωρίς play off το νέο πρωτάθλημα

Η κατάσταση στο κομμάτι των τηλεοπτικών είχε φτάσει σε κρίσιμο σημείο, με τη Nova να βρίσκεται στα χαρακώματα με τη Super League. Έπρεπε να βρεθεί λύση στο Δ.Σ. της Παρασκευής, με το χάσμα τις τελευταίες μέρες να δείχνει πως γεφυρώνεται. Κι εν τέλει βρέθηκε. Η Σούπερ Λίγκα συμφώνησε για ......