Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

1ο Τουρνουά Beach Volley Ανδρών και Γυναικών Στον Αγρίλη Φιλιατρών

Συνεχής ο παραγοντισμός Φαββατά, μέσω της εργασίας του !

Έκπληκτοι διαβάζουμε συχνά -πυκνά τις φαντασίες ενός υπαλλήλου που εξηύρε τρόπο προβολής μέσω της εργασίας του, την οποία προσπαθεί με παντοίους τρόπους να απαξιώσει, δημιουργώντας ερωτηματικά περί των προθέσεων του.

Χωρίς να ενημερωθεί από τη διοίκηση της Υπηρεσίας του ως όφειλε καθότι Υπάλληλος, για τα αληθινά συμβάντα που αφορούν την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των τακτικών ελέγχων στο .....

Απάντηση της Π.Ε. Μεσσηνίας σε κατηγορίες της ΑΔΔΕΔΥ για δημοσιεύματα για το κλείσιμο του ΚΤΕΟ Μεσσήνης

Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα του σημερινού ημερήσιου τύπου περί "προσωρινού κλεισίματος του Δημοσίου ΚΤΕΟ" και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών Τα αποτελέσματα του Rapid τουρνουά Σκάκι

Πούλος και Ανδριοπούλου, ήταν οι νικητές του Rapid τουρνουά Σκάκι, που διοργάνωσε ο Σ.Ο. Φιλιατρών το διήμερο 18 και 19 Αυγούστου 2017, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Ο Πούλος Γεώργιος (του Σ.Ο. Καλλιθέας) πήρε άνετα την πρώτη θέση στο κυρίως τουρνουά, με .....

Σε αναστολή καθηκόντων γιατρός του Νοσοκομείου της Καλαμάτας - Τι υποστηρίζει ο ίδιος [Ολόκληρη η απόφαση ]

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Στη «Διαύγεια» βγήκε σήμερα η απόφαση για την αναστολή των καθηκόντων ενός επικουρικού γιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας μετά και τα όσα έχει καταγράψει η αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία του ΕΟΠΠΥ, με τον .....

Τρίτη 22 Αυγούστου: Μεγάλο λαϊκό πανηγύρι στο δάσος της Ευαγγελίστριας Βάλτας

Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο Πολιτιστικός σύλλογος Βάλτας διοργανώνει μεγάλο λαϊκό πανηγύρι στο δάσος της Ευαγγελίστριας, το βράδυ της παραμονής της εορτής την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.

Το πανηγύρι θα .........

Τα ΦΕΚ με την εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, με την οποία καθορίστηκε η εξεταστέα ύλη, για το έτος 2018, για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου.

Επίσης σε ΦΕΚ ......

Διατροφικός «συναγερμός»: Χιλιάδες λουκάνικα με ηπατίτιδα

Επί ποδός βρίσκεται ο οργανισμός Υγείας της Αγγλίας μετά από πιθανή μόλυνση χιλιάδων καταναλωτών από Ηπατίτιδα εξαιτίας κατανάλωσης μολυσμένου κρέατος.

Επιστήμονες ......

Τι πρέπει να κάνετε αν o τροχονόμος σας «κόψει» κλήση – Οι παγίδες και πώς ακυρώνεται το πρόστιμο

Πολλοί οδηγοί «συλλαμβάνονται» από τους άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι τους βεβαιώνουν κάποια παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που συνοδεύεται από χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο όπως οι .....

Με αλυσοπρίονα έκοβαν τα χασισόδεντρα στη Βάλτα οι αστυνομικοί!

Την… παράδοση στις μεγάλες χασισοφυτείες συνεχίζει η Βάλτα, καθώς είναι μία από τις τρεις περιοχές που έχουν δώσει τις μεγαλύτερες της 20ετίας στη Μεσσηνία. Η μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ ήταν στον Αετό Τριφυλίας με 1.600 δενδρύλλια. Δεύτερη, με ελάχιστη διαφορά, έρχεται η ......