Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Νεο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάλτας Γαργαλιάνων

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάλτας Γαργαλιάνων μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Ετσι το νέο ΔΣ απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

Οικονομική Επιτροπή: Εγκρίθηκε ο Διαγωνισμός για το κλειστό μπάσκετ (υπόστεγο) στα Φιλιατρά

Εγκρίθηκε το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το έργο "Έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ»"

Προσωρινός ανάδοχος .....

Αποκάλυψη: Δεν παίρνει αδειοδότηση το κλειστό γυμναστήριο Γαργαλιάνων [ Έγγραφο ]



Χωρίς αδειοδότηση μένει το κλειστό γυμναστήριο Γαργαλιάνων με απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Filiatra News, το θέμα βγήκε μετά από αίτηση αδειοδότησης του τμήματος μπάσκετ της Εράνης για να .......

Δήμος Πύλου Νέστορος: Ενέταξε στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων την αναβάθμιση του γηπέδου της Τ.Κ. Καλιθέας

Την ένταξη του έργου αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Τ.Κ. Καλλιθέας προϋπολογισμού 248,000.00 € στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων επιβεβαίωσε σε επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Στο γήπεδο θα ......

Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στην Α Βάθμια εκπαίδευση σχολικού έτους 2017-2018 [ Συνημμένοι πίνακες ]

Προσλήψεις 6.313 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το σχολικό έτος 2017-2018 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για το σχολικό έτος 2017-2018 προσλαμβάνονται: .....

Ολοκληρώνεται η συνεργασία της COSMOTE TV με τον όμιλο Discovery

Δε θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον όμιλο Discovery η COSMOTE TV, αφού οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν οδήγησαν σε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις.

Όσοι παρακολουθούν .....

ΕΑΣ Μεσσηνίας: Παρουσίαση συνεργασίας ΕΑΣ με την ασφαλιστική εταιρία INTERAMERICAN

Σας προσκαλούμε σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:30μ.μ. στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης, στην εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας μας με την ασφαλιστική εταιρία INTERAMERICAN, μέσω της INFOTRUST – Μεσίτες Ασφαλειών, στις Αγροτικές Ασφαλίσεις και σε τομείς όπως:.....

74 Χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αετού



Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση ......