Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Συνεργασία Περιφέρειας-Δήμων – Συστήνεται μια νέα κοινωνική δομή

Αυξάνει το κοινωνικό της αποτύπωμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προχωρά την υλοποίηση των κέντρων κοινότητας, σε συνεργασία με τους δήμους και της Μεσσηνίας. Παρουσία των 6 δημάρχων του .....

Κλήρωση μπαράζ Μουντιάλ: Με την Κροατία η Εθνική Ελλάδας

Η Κροατία θα βρεθεί τελικά στον δρόμο της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ, η ρεβάνς στο Φάληρο.

Η ισχυρή Κροατία .....

38,6 εκατομμύρια ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η πρώτη περιφέρεια στη χώρα στην εξασφάλιση πόρων και υλοποίηση έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση του προγράμματός της, ύψους 38,6 εκατομμυρίων ευρώ, που εγκρίθηκε στο ΠΔΕ.

Επιστρέφεται έκτακτη εισφορά λόγω καταδίκης του ΥΠΟΙΚ από το ΣτΕ. Πως θα διεκδικήσετε τα χρήματά σας.

Τη δυνατότητα να ζητήσουν την επιστροφή μέρους της εισφοράς αλληλεγγύης έχουν χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι πιάστηκαν τα δυο προηγούμενα χρόνια στην τσιμπίδα των τεκμηρίων διαβίωσης. Το Συμβούλιο της Επικρατείας καταδίκασε το υπουργείο Οικονομικών για εφαρμογή ......

Πέτρος Τατούλης: "Στόχος μας να γίνει ενεργειακά αυτόνομη η Πελοπόννησος"

«Η Ελαφόνησος το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο νησί της Πελοποννήσου»

«Στόχος μας είναι η Ελαφόνησος να αποτελέσει το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο νησί της Πελοποννήσου με αποκλειστική χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με τον .....

ΔΑΟΚ Τριφυλίας: Οδηγίες για Ελαιοπαραγωγούς και Ελαιοτριβεία προκειμένου να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου.

Εν όψει της επικείμενης έναρξης συγκομιδής του ελαιόκαρπου στην περιοχή αρμοδιότητάς της και προκειμένου να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας, ενημερώνει του ελαιοκαλλιεργητές και τους ελαιοτριβείς για τα παρακάτω:

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός ζωντανά στην COSMOTE TV


Το UEFA Champions League επιστρέφει στα γήπεδα και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν και τα 14 παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, το διήμερο 17 &18/10, ζωντανά και σε HD, στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Την Τετάρτη 18/10, τα βλέμματα στρέφονται στην .......

Ένας Πατρινός ξεσκεπάζει τον τρόπο με τον οποίο… «κλέβει» η ΔΕΗ

Ένας Πατρινός αποδεικνύει ότι το να ψάχνεις και να μην δέχεσαι αδιαμαρτύρητα και δίχως έλεγχο τους λογαριασμούς που έρχονται μέσα σε ωραίους φακέλους με την υπογραφή της… ΔΕΗ και άλλων αναλόγων επιχειρήσεων που διεκδικούν το αλάθητο, μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεράσματα που ανοίγουν το ......

Κόλαση η Jennifer Lopez: Έκανε twerking για 13 δευτερόλεπτα επί σκηνής

Όλη της την ψυχή και τις χορευτικές της ικανότητες επιστράτευσε η Τζένιφερ Λόπεζ στη συναυλία με τίτλο SOMOS LIVE που είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από τους τυφώνες στο Πουέρτο Ρίκο.

Η εκρηκτική λατίνα τραγουδίστρια άνοιξε τη συναυλία που .....