Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καλαμάτα: Αποτελέσματα Δράσης "Οδήγηση και Αλκοόλ"

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για τρίτη χρονιά στην Καλαμάτα η δράση “Οδήγηση και Αλκοόλ” με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για την Οδική Ασφάλεια, και κεντρικό μήνυμα ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Η εν λόγω δράση .....

Γιάννης Λαμπρόπουλος: "Έχω παραιτηθεί, από κάθε αξίωση αναδρομικών από το 2012"

Με γραπτή του Δήλωση ο Πρωήν Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόσπουλος καθιστά σαφές προς τους Μεσσήνιους συμπατριώτες του ότι έχει πάψει να διεκδικεί τα λεγόμενα αδρομικά με εξωδικο από το 2012.

Η δήλωση του συγκεκριμένα αναφέρει:.....

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ: ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από την παγκόσμια «μάστιγα» του Σακχαρώδη Διαβήτη και να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (GHbA1c), θα έχουν την .....

Συντάξεις Νοεμβρίου 2017: Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής.

Από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Νοεμβρίου του 2017.

Αναλυτικά οι συντάξει Νοεμβρίου 2017 θα καταβληθούν στους δικαιούχους ως εξής:

28η Οκτωβρίου 1940 : ΖΗΤΩ το Έθνος των Ελλήνων!

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Εύχομαι Καλημέρα και καλή εβδομάδα υπενθυμίζοντας ότι την τελευταία μέρα, Σάββατο, 28η Οκτωβρίου 2017, οι Έλληνες θα γιορτάσουμε πάλι, εποχή πλέον των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και των θεσμών (δηλαδή της πρώην τρόικας), το βροντερό ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 του Μεταξά και ......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 24.09 και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......