Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Λοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι λαχνοί που κερδίζουν τα 1.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση για την λοταρία των αποδείξεων από την ΑΑΔΕ και οι τυχεροί λαχνοί έχουν ήδη αναρτηθεί στο aade.gr.

Οι τυχεροί θα πρέπει να δηλώσουν τον .....

Μετά το «μπάχαλο» και την αδικία, έρχονται διορθώσεις για τους «φιλοξενούμενους»!

Διορθώσεις αναμένονται ίσως και εντός της ημέρας στην υποβολή του Κοινωνικού Μερίσματος, καθώς έχουν ανακύψει σοβαρά προβλήματα με χιλιάδες φορολογούμενους που δεν μπορούν να πάρουν το .....

Βάλτα Γαργαλιάνων: Φωταγωγούν το Χριστουγενιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού θα φωταγωγήσει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χοροί με ......

Προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τόσο η Εσωτερική όσο και η εξωτερική αγορά Τουρισμού.

Τόσο η εσωτερική τουριστική αγορά , όσο και αυτή του εξωτερικού , αποτελούν για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προτεραιότητες.
Στα πλαίσια του σχεδιασμού μας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και σύνδεσης της ιδιαίτερης γαστρονομίας μας με τον τουρισμό, συμμετέχουμε σε πολλές εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος προβάλλοντος το τουριστικό και πολιτιστικό απόθεμα της Πελοποννήσου.

Στην Αθήνα για 4η χρονιά, .....

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 3,60 €

Στα 3,60 € το κιλό πούλησε σήμερα το ελαιόλαδο σοδειάς 2017 - 2018 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βάλτας.

Την πληροφορία που είχε από προχθές το Filiatra News επιβεβαίωσε πριν λίγα λεπτά ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας κ. Δημήτρης Αντωνόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι σήμερα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός πούλησε λάδι στην .......

τιμή των 3,60 € / κιλό για λάδι οξύτητας μέχρι 0,5 δέκατα και σε τιμή ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ για τον παραγωγό.

Αλληλέγγυος ο Δήμος Τριφυλίας με τρόφιμα στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ο Δήμος Τριφυλίας και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, αλληλέγγυος στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας απέστειλε 1.200 πακέτα μακαρόνια και 336 κουτιά γάλα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σίτισης των πλημμυροπαθών.

Ευχαριστούμε ......

Live η συνέντευξη τύπου για νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Καμμένου

Ζωντανά η έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τους Τομεάρχες Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και Δικαιοσύνης κ.Νίκο Παναγιωτόπουλο, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Καμμένου.