Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο Με την Β Γυμνασίου στο CineLux

Φιλιατρά: Ενημέρωση - Συνάντηση Ελαιοκαλλιεργητών σήμερα στο Δημαρχείο Φιλιατρών

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 12/12 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φιλιατρών θα γίνει ημερίδα με θέμα την ενίσχυση ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του.

Οι κύριοι στόχοι της ......

Τελος το χύμα ελαιόλαδο στα εστιατόρια από 1η Ιανουαρίου. Πλέον ΜΟΝΟ συσκευασμένο επώνυμο ελαιόλαδο

Τέλος στις φιάλες αμφιβόλου καθαριότητας οι οποίες περιέχουν ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας και βρίσκονται στα τραπέζια των εστιατορίων –το γνωστό «λαδόξιδο»– βάζει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Από την 1η Ιανουαρίου 2018 θα απαγορεύεται η χρήση επαναχρησιμοποιούμενων φιαλών με ελαιόλαδο στον κλάδο της εστίασης και θα είναι υποχρεωτική η χρήση συσκευασιών μιας χρήσης με επώνυμο προϊόν.

Η παραπάνω ......

Τέλος από 1η Ιανουαρίου η πλαστική σακούλα

Από την αρχή της νέας χρονιάς παύει η δωρεάν διάθεση λεπτής πλαστικής σακούλας από τα ταμεία των σούπερ μάρκετ και των εμπορικών καταστημάτων και θεσπίζεται ανταποδοτικό περιβαλλοντικό τέλος για κάθε αγορά πλαστικής σακούλας από τους καταναλωτές, όπως άλλωστε γίνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Φιλιατρά: Ειδική προβολή στον κινηματογράφο CineLux για τα παιδιά του ειδικού Σχολείου

Μια ειδική προβολή για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών έκανε σήμερα το πρωί ο κινηματογράφος Digital CineLux στα Φιλιατρά για τα παιδιά του ειδικού δημοτικού σχολείου.

Η ταινία που παρακολούθησαν ήταν ο «Παντικτον 2» και τα παιδιά το ......

Πέτρος Τατούλης «Το μέλλον της χώρας περνά μέσα από τη δημιουργία περιφερειακών τραπεζών»

«Αυτή τη στιγμή είναι απαιτητό να περάσουμε σε αυτό που ολόκληρη η Ευρώπη εδώ και δεκαετίες έχει εφαρμόσει, στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση, στη δυνατότητα δηλαδή ενός αυτοδιοικητικού θεσμού να οργανώσει και να υλοποιήσει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα ......

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών.

Η γιορτή θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Στην γιορτή θα συμμετέχουν για πρώτη φορά όλα τα σχολεία της πόλης (οι πρώτες τάξεις του δημοτικού, τα παιδιά του ειδικού σχολείου, τα νηπιαγωγεία αλλά και ο παιδικός σταθμός.

Παρακαλούνται όσοι γονείς .....

Επίθεση με ληστεία χθές βράδυ στον πεζόδρομο στα Φιλιατρά

Ένα άγριο συμβάν με ξυλοδαρμό και ληστείας από τρία (3) άτομα, έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο Φιλιατρών σε βάρος ενός 48χρονου με .....

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ στη Καλαμάτα με καλεσμένη την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη θα είναι η καλεσμένη της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας σε εκδήλωση που θα γίνει στη Καλαμάτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο .....

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος στην Ελλάδα


Την προσωρινή ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, μετά από σχετική ανακοίνωση των.....