Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πίτας και ετήσιος χορός της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ»

Το Σάββατο 27/1/2018 η Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής έκοψε την πίτα της και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της.

Η εκδήλωση έγινε για μία ακόμα φορά σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) και σημείωσε μεγάλη επιτυχία τόσο σε συμμετοχή Φιλιατρινών και φίλων, όσο και .....

σε κέφι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας πατήρ Ιωάννης Λιακόσταυρος, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Π. Φαλήρου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Βορρές καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στην εκδήλωση. Επεσήμανε δε την μακροχρόνια πορεία της Αδελφότητας και την ανάγκη συνέχισης λειτουργία της με συμμετοχή όλων των Φιλιατρινών.

Στη συνέχεια, όπως έχει καθιερωθεί, τιμήθηκαν με την απονομή σχετικής πλακέτας της Αδελφότητας οι κ.κ.
Χαράλαμπος Καλόφωνος, Καθηγητής Παθολογίας – Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, για την προσφορά του στην Ιατρική Επιστήμη και στην Έρευνα και Σωτήριος Αποστολόπουλος, που πρώτευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις από το Λύκειο Φιλιατρών.

Τον κ. Καλόφωνο προσφώνησε ο Γεν. Γραμματέας της Αδελφότητας και παλιός του συμμαθητής κ. Γιώργος Ποταμιάνος και αναφέρθηκε στη ζωή του και το έργο του στην Ιατρική Επιστήμη.

Τον κ. Αποστολόπουλο προσφώνησε ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότηατς κ. Ευστάθιος Χαρτάλος και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους προσφέροντες δώρα για την οικονομική της ενίσχυση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.