Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Αιφνιδιαστική παραίτηση Αβδάλα από την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας ανακοίνωσε με επιστολή του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Αβδάλας.
ο κ Αβδάλας επικαλείται προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση και τονίζει ότι αφήνει παρακαταθήκη για τον επόμενο πρόεδορ ένα ενεργό και δραστήριο σύλλογο, που τον χαρακτηρίζει λαλίστατο και εξωστρεφή και με τεράστιες επιτυχίες που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα η επιστολή Αβδάλα αναφέρει:


«Υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου και μέλους του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για προσωπικούς λόγους.

Αφήνω παρακαταθήκη στον επόμενο Πρόεδρο έναν Σύλλογο εξωστρεφή, λαλίστατο, πανταχού παρών σε όλες τις ανάγκες, τα προβλήματα, τις εκδηλώσεις της πόλης, ενεργό αρωγό της Δημοτικής Αρχής και με τεράστιες επιτυχίες που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια (όπως είναι οι Λευκές Νύχτες, εκπτωτικές βραδιές, συνεργασίες με όλους τους Συλλόγους και του Φορείς της πόλης και πολλών άλλων).
Πιστεύω ότι ήμουν πάντα στο πλευρό όλων των προηγούμενων Προέδρων και στήριζα το έργο και τις πρωτοβουλίες τους, χωρίς ποτέ να δημιουργήσω την παραμικρή δυσλειτουργία.

Επίσης, να αναφέρω ότι λόγω της μεγάλης και αθρόας προσέλευσης στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καταφέραμε τη μεγάλη επιδότηση από την Ομοσπονδία που θα έχει ο Σύλλογός μας και την ισχυρή εκπροσώπησή μας από τέσσερα μέλη.

Στον Εμπορικό Σύλλογο είμαι εδώ και εικοσιπέντε χρόνια, προσφέροντας από πολλές θέσεις ηθικά και υλικά, γιατί θεωρώ πως αυτό είναι το χρέος κάθε επαγγελματία, και όχι προσδοκώντας την προσωπική προβολή και εξουσία.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που με στήριξαν και όλους τους συναδέλφους και φίλους που πραγματικά με όλες τους τις δυνάμεις αφήνοντας στην άκρη την μιζέρια του εγωισμού μας ήταν δίπλα μου, στο δύσκολο αυτό έργο που βάλαμε ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και της διαφοροποίησης του Συλλόγου από τα συνηθισμένα, μόνο και μόνο για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο “Να αλλάξουμε την εικόνα της Τοπικής Αγοράς και να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες και δράσεις σε όσους την στηρίζουν”.

Μετά τιμής,

Αβδάλας Δημήτριος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.