Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Οι αγώνες ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος , μόνο στην Cosmote TV

Οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, διεξάγονται το διήμερο 7 & 8/2 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Σήμερα Τετάρτη 7/2, μέσα από την pregame εκπομπή (16.30, COSMOTE SPORΤ 2HD) που θα «βγει» από την ....

AEL FC Arena, παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις, οι ενδεκάδες και οι δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Στις 17.15 παραμένουμε στο κανάλι για τον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα, που θα μεταδώσει ο Τάσος Κολλίντζας. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης, ενώ μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η postgame εκπομπή, με όλες τις αναλύσεις και τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV.

Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι της ημέρας, που δεν είναι άλλο από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Στις 18.00 ξεκινά η pregame εκπομπή (COSMOTE SPORT 1HD) και ο Στέφανος Αβραμίδης, μαζί με τον καλεσμένο της εκπομπής, Γιάννη Χριστόπουλο, θα κάνουν την σκιαγράφηση της ρεβάνς που θα κρίνει τα πάντα. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι, θα βρίσκεται στην περιγραφή, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Πάνος Μάλαμας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου, Γιώργος Σόμπολος και Δημήτρης Ξαρλής. Με τη λήξη του αγώνα ο απόηχος του ματς μεταφέρεται στην postgame εκπομπή, με όλα τα σχόλια και τις δηλώσεις.

Το τρίτο ματς της ημέρας είναι το Λαμία – Πανιώνιος (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Από τις 21.00, το COSMOTE SPORT 2HD θα μεταδίδει το κλίμα που θα επικρατεί στη Λαμία. Στην περιγραφή θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας, και στο ρεπορτάζ οι Γιάννης- Μάριος Παπαδόπουλος, Χρήστος Κυριαζής και Βιδιάνος Ρούσσος. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το ρεπορτάζ συνεχίζεται με δηλώσεις και αναλύσεις.

Η δεύτερη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης ολοκληρώνεται την Πέμπτη 8/2, με την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Στις 18.30 ξεκινά η pregame εκπομπή με τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του παιχνιδιού (COSMOTE SPORT 1HD) στο Περιστέρι. Την περιγραφή θα κάνει ο Κώστας Ψάρρας, ενώ το ρεπορτάζ οι Αποστόλης Πάνος, Μιχάλης Μελισσίδης και Πάρης Τσελεπίδης. Με τη λήξη του ματς η εκπομπή “Ώρα Κυπέλλου LIVE”, με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα ενημερώσει συνολικά για όσα συνέβησαν στους “8”, ενώ θα παρουσιάσει ξεχωριστά θέματα για όσους θα αγωνιστούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων:

Ημέρα
Παιχνίδι
Ώρα
1ο ματς
Κανάλι
Τετάρτη 7/2
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα
17.15
2-1
COSMOTE SPORT 2HD
Τετάρτη 7/2
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
19.30
0-0
COSMOTE SPORT 1HD
Τετάρτη 7/2
Λαμία 1964-Πανιώνιος
21.45
0-1
COSMOTE SPORT 2HD
Πέμπτη 8/2
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
19.30
0-2
COSMOTE SPORT 1HD


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.