Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑΝΟ: Ονομαστική Ψηφοφορία στη Βουλή & ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κείμενο πρέπει αν δημοσιευθεί όπως ακριβώς ελήφθη από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ Πιπερόπουλο που πάντοτε μας τιμά με τα άρθρα του.

Διαβάστε το....

Φιλιατρά: Σβηστός εδώ και μέρες ο Δημοτικός φωτισμός ανατολικά της πλατείας

Σβηστός παραμένει από πριν τα Χριστούγεννα μέχρι και σήμερα ο δημοτικός Φωτισμός ανατολικά της πλατείας Καποδίστρια (στον χώρο που είναι το περίπτερο - Βιβλιοθήκη)

Δεν το .....

Απέχουν 10 με 24 Ιανουαρίου οι δικηγόροι της Κυπαρισσίας.

Γνωστοποίηση οτι θα απέχουν απο τα καθήκοντα τους από αύριο Τετάρτη 10 και μέχρι τις 24 Ιανουαρίου έκανα με ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αντιδρώντας στην μη ίδρυση Υποκαταστήματος Κτηματολογικού Γραφείου στην Κυπαρισσία που έχει και έδρα το πρωτοδικείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Σε σώμα συγκροτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Νοεμβρίου στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας.

Έτσι λοιπόν το νεοεκλεγέν ΔΣ απαρτίζεται από τους:

Ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Αναμένεται αύξηση κρουσμάτων γρίπης – Πώς να προστατευθείτε

Αν και η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται αύξηση κρουσμάτων και στη χώρα μας δεδομένης της αυξημένης δραστηριότητας που παρατηρείται στην υπόλοιπη Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Το ......

Μετά τις πλαστικές σακούλες έρχεται φόρος και στα ποτηράκια του καφέ!

Ετοιμάστε ποτήρια απο το σπίτι...

Η αρχή έγινε με την επιβολή τέλους στην πλαστική σακούλα στο πλαίσιο, υποτίθεται, της προστασίας του περιβάλλοντος - Αλλά τελικά ισχύει αυτό που λέμε όταν ένα .....

Πότε θα αρθούν τα capital controls

Τα stress test, η επιστροφή των καταθέσεων, η αναθέρμανση των χρηματοδοτήσεων καθώς και η ουσιαστική άρση των capital controls αποτελούν τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους οι τράπεζες.

Οι τραπεζικές .....