Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: H Cosmote TV ανακοίνωσε το deal για Champions League και Europa League


«To UEFA Champions League και το UEFA Europa League συνεχίζουν αποκλειστικά στην Cosmote TV έως το 2021» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της συνδρομητικής. Είδηση που είχατε διαβάσει αποκλειστικά από τη στήλη του Mediaρχη από τις 9 Δεκεμβρίου και επισημοποιήθηκε σήμερα!

Έως, λοιπόν, και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όλοι οι ......

Οδική βοήθεια εντός μιας ώρας αλλιώς πρόστιμο στην εταιρεία

Εντός μιας ώρας είναι θα είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες οδικής βοήθειας να βρίσκονται στο σημείο που καλεί ο πελάτης ειδάλλως θα πληρώνουν πρόστιμο.

Το πολυνομοσχέδιο προβλέπει σημαντικές αλλαγές για την οδική βοήθεια, όπου με διατάξεις του .....

Σχολή Γονέων με θέμα: «Επικοινωνία στην Οικογένεια» στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.) της Π.Ε. Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ. Φιλιατρών θα .....

Συντάξεις: Επιστροφή έως 688 ευρώ σε χιλιάδες συνταξιούχους λόγω λάθους - Οι δικαιούχοι

Παράνομες μειώσεις, που φτάνουν ακόμη και τα 688 ευρώ το χρόνο, επιβάλλονται στις επικουρικές συντάξεις εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων.

Τα ποσά αυτά .....

Κόβει την πίτα του το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Με το ερχομό του καινούργιου χρόνου ξεκινάμε και εμείς δυνατά τη θεατρική σεζόν 2018: Ελάτε όλοι να βρεθούμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου από τις 6μμ και μετά στο Φουρναράκειο, Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά, για να κόψουμε την πίτα μας.

Μαζί μας θα ......

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 12.01 και ώρα 13.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Τις προσκλήσεις που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιαννούλα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: