Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 05.02 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά ......

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας Κεντρικό θέμα οι παραλίες και η μίσθωση για καντίνες και ξαπλώστρες

Συνεδριάζει την Δευτέρα 05.02 και ώρα 13.00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η προετοιμασία για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ έχει αρχίσει!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού και οι τοπικοί σύλλογοι έχουν συναντηθεί για την προετοιμασία και το συντονισμό του φετινού καρναβαλιού. Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την ......

Παρουσίαση του Βιβλίου Το Αναθεμα η Νάντια της Γιόλακας στο Ναύπλιο.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και ο εκδοτικός οίκος Άγκυρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Ανάθεμα – η Νάντια της Γιόλακας» του συγγραφέα - δημοσιογράφου Γρηγόρη Χαλιακόπουλου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γιώργος Κόνδης, εκπαιδευτικός – κοινωνιολόγος,
Καλλιόπη Καλποδήμου φιλόλογος – θεατρολόγος
και ο συγγραφέας.

«Ταυτότητα»: Μας την «έκλεψαν» ή την «δώσαμε»;

Αναρρωτιέται ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Το σημερινό μου σύντομο άρθρο είχε ως αφετηρία το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης που έγινε παρά τις απίστευτες προσπάθειες για να αποτύχει κάποιων και το συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής που .....

Δήμος Τριφυλίας: Ολοκληρώθηκε η αποστολή Αγάπης στη Κιβωτό του Κόσμου

Η δράση αλληλεγγύης και προσφοράς αγάπης στην Κιβωτό του Κόσμου ολοκληρώθηκε με την αποστολή 257 κιλών ελαιολάδου, 564 κουτιών γάλατος και 15 χαρτοκιβωτίων με διάφορα τρόφιμα, παιχνίδια, παραμύθια, βιβλία παιδικής λογοτεχνία και ρούχα.

Ευχαριστούμε θερμά:

Τέλος ο Alpha TV στην Nova Μέσω δορυφόρου. Μόνο από επίγεια λήψη στο Novabox

Επιβεβαίωση από την Nova

Μόνο μέσω επίγειας ψηφιακής λήψης θα είναι πλέον διαθέσιμος ο Alpha στους συνδρομητές της Nova από την 1η Φεβρουαρίου, καθώς έληξε η συνεργασία των δύο εταιριών σχετικά με την δορυφορική μετάδοση. Στη θέση 109 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova θα μεταδίδεται το κανάλι E! Entertainment.

Οι συνδρομητές της Nova που επιθυμούν να συνεχίσουν να βλέπουν τον .....