Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ελλάς (ΣΥΡΙΖΑ – AΝΕΛ) Υπό Κατάρρευση…

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πλέον όλο και πιο έντονα εμφανές το κενό και η απραξία που διέπει την κυβέρνηση, η οποία μέσω των «δομών» που δημιουργεί εγκαθιστά στην συνείδηση των πολιτών στοιχεία ωχαδερφισμού, αμφιβολίας , φοβίας για πολεμικά ενδεχόμενα στο Αιγαίο και όχι μόνο.

Οριστική η κυβερνητική απραξία και σύγχυση, που προκαλεί τεράστιο κενό κυβερνησιμότητας.
Η Ελλάς φαίνεται να παίζει με την φωτιά δίχως όμως να το έχει επιλέξει η ίδια αλλά σερνόμενη πίσω από εξελίξεις που οργανώνουν άλλοι.
Είναι περισσότερο από .....

Αρχισαν τα όργανα... H ECA απέβαλε τον ΠΑΟΚ!

Τα... απόνερα των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Τούμπα άρχισαν! Η ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών συλλόγων μέσω ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως αποβάλλει τον ΠΑΟΚ από τα μητρώα της μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με ....

Έντονη αντίδραση των εργαζομένων του MEGA – Προσπαθούν να σταματήσουν το «λουκέτο»



Έντονη κινητικότητα αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του MEGA με τους απλήρωτους εργαζομένους που κρατούν τόσους μήνες το σταθμό «ζωντανό» να έχουν παγώσει από την απόφαση του ΕΣΡ αλλά να αναζητούν λύσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξετάζεται να .....

Τίτλοι Τέλους για το Mega. Πέφτει μαύρο τις επόμενες ωρες???

Toν τερματισμό της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού Mega αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κρίθηκε πως ο σταθμός δεν μπορεί να .....

Οι μεταδόσεις Champions και Europa League από την Cosmote TV

Η δεύτερη… δόση των ρεβάνς του Champions League διεξάγεται απόψε και αύριο. Και τις δύο βραδιές θα βγει η εκπομπή «UEFA Champions League Show», στις 20:00, με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο. Την Πέμπτη η εκπομπή «UEFA Europa League Show» θα ξεκινήσει στις 18:30 με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη και στις 20:00 το «Λεπτό προς Λεπρό» με τον Πάνο Βόγλη.

Αναλυτικά:

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Χρήστος .....

Αθώοι για το "έγγλημα" δηλώνουν στο Λύκειο Πύλου. Αγνοια δηλώνουν για τους διαιτητές από τα Lidl

Εξακολουθούν να αποφεύγουν επιμελώς ΚΑΘΕ αναφορά στους "διαιτητές" που δεν είχαν καμία απολύτως νομιμοποίηση να σφυρίξουν αγώνα σχολικού πρωταθλήματος και μάλιστα ημιτελικού.
Αλλα τον μελαψό επόπτη γραμμών δεν λενε να μας τον συστήσουν. Ή μήπως δεν τον πήραν είδηση??
Σε νεότερο κείμενο που αναρτήθηκε στην σελίδα του σχολείου τους (Λυκείου Πύλου) πέραν του ότι κάνουν κρίσεις και επικρίσεις για το ότι το θέμα πήρε πανελλήνιες διαστάσεις, καταφέρονται με κατηγορίες κατα των παιδιών και των γονιών των παιδιών του Λυκείου Φιλιατρών.

Αποφεύγουν να .....

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ .....