Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Το καυτό σχόλιο των «Ράδιο Αρβύλα» για τις… εξαγγελίες για το Φιλιατρινό φράγμα

Άρωμα… Μεσσηνίας είχε η χθεσινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Αντώνης Κανάκης και η ομάδα των σχολιαστών έβαλαν στο στόχαστρο τις εξαγγελίες Τσίπρα για το Φιλιατρινό φράγμα και με αναφορά στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST.

Δειτε το Video

Ξαφνική παραίτηση Κωνσταντόπουλου από την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Σαν κεραυνός εν αιθρία επέπεσε στους Γαργαλιάνους η ξαφνική παραίτηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Διονύση Κωνσταντόπουλου ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για αυτή του την ενέργεια.

Σε μια σύντομη .....

Συνεστίαση του Πυρσού στην Δεξαμενή

Για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας του βιβλίου του, κατηγορεί ο Κώστας Καραμπάτσος τον Γιώργο Χριστοδούλου

Όπως ίσως είναι γνωστό στους Φιλιατρινούς, το Μάιο του 1979 έγραψα το βιβλίο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ οδηγός ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και της περιοχής», το οποίο πρόσφερα σε όλες σχεδόν τις βιβλιοθήκες της χώρας και του Αγίου Όρους, καθώς και στη βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με ευχαρίστησε με μακροσκελή επιστολή του.

Παράλληλα, .....

Αναδρομικά χιλιάδων ευρώ σε δημοσίους υπαλλήλους!

Ακυρώθηκαν από το ΣτΕ περικοπές μισθών και συντάξεων που έγιναν το 2012. Αποδίδονται παρακρατηθέντα- αυξάνονται μισθοί, ενώ στον ιδιωτικό τομέα οι συνθήκες είναι δραματικές

Το αίσθημα αδικίας ....

Πληρωμή Συντάξων Απριλίου 2018. Δείτε τις ημερομηνίες

Από την Πέμπτη 29 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 03 Απριλίου, θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Απριλίου 2018 για όλα τα ταμεία.

Αναλυτικά οι συντάξει Μαρτίου 2018 θα καταβληθούν ανα ταμείο στους δικαιούχους ως εξής:

Washington Post: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι ένας δικτάτορας - Πρέπει να ανατραπεί» - Κάτι ετοιμάζεται στις ΗΠΑ...

Oι ΗΠΑ επιχειρούν διαμέσου του αμερικανικού Τύπου να αποδομήσουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν προφανώς σχεδιάζοντας στο άμεσο μέλλον να το κάνουν αυτό και δια της επισήμου οδού.

Έτσι ένα από ......

Με πανελλήνιο ρεκόρ εκλεισε το διήμερο αγώνων Α κατηγορίας αεροβόλου όπλου στον Σκοπευτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ, στην κατηγορία παίδων Α΄ από την αθλήτρια του Σκοπευτικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» Αγγελική Λιναρδάκη και πολλές άλλες υψηλές επιδόσεις, πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Μαρτίου, στο σκοπευτήριο του συλλόγου μας, στους Γαργαλιάνους, αγώνες αεροβόλου .....