Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Επικίνδυνο βακτήριο από την Ισπανία ξεραίνει τις ελιές -Οδηγίες προς καλλιεργητές

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αρμόδιας φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας της Ισπανίας, γνωστοποιήθηκε στην Ε.Ε. η διαπίστωση επιβλαβούς οργανισμού καραντίνας «Xylella fastidiosa» σε ελαιώνα ηλικίας 8 ετών στην ......

Έτσι δεν θα πληρώνουν δημοτικά τέλη τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Ρύθμιση για την απαλλαγή των μη ηλεκτροδοτούμενων κενών ακινήτων από τα δημοτικά τέλη προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με την ΠΟΜΙΔΑ.

Για δίκαιη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της χρέωσης δημοτικών .....

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Λελώνεια στα Φιλιατρά.

Για μια ακόμα χρονιά και με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος στα Φιλιατρά ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο εκκλησάκι έξω από το πρώην 4ο Δημοτικό Σχολείο και Νυν ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών.

Τα Λελώνεια γίνονται κάθε χρόνο στην .....

Να δοθεί λύση ώστε να μην χαθούν οι επιδοτήσεις των αγροκτημάτων ζητά ο Αγροτικός Συλλογος Γαργαλιάνων.

Με το παρόν υπόμνημα ο αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διαμαρτύρεται έντονα και φέρνει στην επιφάνεια το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τις επιδοτήσεις, σε μερίδα των αγροτών που αυτό το διάστημα καλούνται να κάνουν ενεργοποίηση δικαιωμάτων, μετά τη μερική ....

COSMOTE TV GO: Παίζει σε όλους τους παρόχους και από οποιαδήποτε WiFi χωρίς αποστολή SMS!

Από την Δευτέρα 23/04/2018 ο μαγικός κόσμος της COSMOTE TV σε ακολουθεί παντού καθώς η χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα είναι δυνατή από οποιαδήποτε δίκτυο. Πλέον θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα: Σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι, μέσω των δικτύων 3G/4G οποιαδήποτε παρόχου. Από οποιαδήποτε WiFi (χωρίς να χρειάζεται η .....

Πότε κλείνουν τα σχολεία – Τι ισχύει για τις Πανελλήνιες 2018

Με υπουργική απόφαση ορίστηκε επίσημα η ημερομηνία που θα κλείσουν τα λύκεια και τα γυμνάσια όλης της χώρας. Δείτε τι ισχύει για τις Πανελλήνιες 2018.

Η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και .....

Αγανάκτηση στο Κατσίμπαλι από την αδιαφορία της ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Αγανάκτηση για την αδιαφορία που επιδεικνύει η ΔΕΥΑΤ σε ενα πρόβλημα που υφίσταται εδω και δυο χρόνια εχει προκαλέσει στους κατοίκους του Κατσίμπαλι.
Το παραπονο μαζί με τις συνημμενες φωτογραφίες εχει σταλεί από τον Σεπτεμβρη του 2017 αλλά στην ΔΕΥΑΤ ΟΥΔΕΙΣ ασχολήθηκε.
Ομως τα υπέρογκα τιμολόγια φτάνουν στο χωριό μαζί με την πλήρη αδιαφορία τους.

Ο Αναγνώστης μας αναφέρει:.....