Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ο Πέτρος Τατούλης υπέγραψε τη δημοπράτηση έργων σε Φιλιατρά Mαραθούπολη και Άγιο Φλώρο

Τη δημοπράτηση δύο σημαντικών έργων για τη Μεσσηνία υπέγραψε την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Πρόκειται για το ....

Ανακαλείται η άδεια της ΑΕΠΙ

Το Δ.Σ. του ΟΠΙ, του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, αποφάσισε να εισηγηθεί την ανάκληση της άδειας της ΑΕΠΙ. Η απόφαση βρίσκεται ήδη στα χέρια της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου. Λογικά θα την υπογράψει μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Από εδώ και στο .....

Ευχαριστήριο μύνημα από τον Υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας Παναγιώτη Τζαβάρα

Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών βρίσκει όλους εμάς τους νεοδημοκράτες ενωμένους και μονιασμένους και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ο πλούτος της Νέας Δημοκρατίας, είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόση μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων και ιδεών.

Περίπου 2200 μέλη έδωσαν το παρών στο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή και έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή: ενωμένοι να προχωρήσουμε στην δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση, ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Η παράταξη που .....

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του ετήσιου χορού μας! Περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά και το κέφι ατελείωτο! Όλοι, μια παρέα που διασκέδαζε μέχρι τα ξημερώματα. Ο κόσμος έδειξε με την παρουσία του τη στήριξή του στις δραστηριότητες και στις επιλογές του .....

Επενδύει στα προκριματικά Euro και Mundial η Cosmote TV

Τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2020 και του Μουντιάλ του 2022 εξασφάλισε η Cosmote TV.

Συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους αγώνες στην .....