Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έρευνες για σπείρα δραστών στην Κυπαρισσία που αρπάζουν χρήματα & χρυσαφικά.

Στη δράση σπείρας στην περιοχή της Κυπαρισσίας παραπέμπουν οι δύο διαρρήξεις οι οποίες έγιναν με πανομοιότυπο τρόπο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Η πρώτη διάρρηξη έγινε .....

στην Κυπαρισσία, όταν άγνωστοι διέρρηξαν ένα σπίτι την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Οι εισβολείς τρύπωσαν παραβιάζοντας την πόρτα της κεντρικής εισόδου και, αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, βρήκαν μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Τις ίδιες ώρες, πάνω-κάτω, άγνωστοι παραβίασαν με την ίδια ακριβώς μέθοδο την πόρτα εισόδου άλλου σπιτιού στο μικρό συνοικισμό Αρμενιοί, σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την Κυπαρισσία. Οι δράστες άρπαξαν χρυσαφικά άγνωστης αξίας και διέφυγαν χωρίς να τους δει κάποιος από τους περίοικους.

Από την πλευρά της Αστυνομίας εικάζεται ότι η συγκεκριμένη σπείρα έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτή που δρούσε στην περιοχή της Γιάλοβας και της Πύλου, όπου εξαρθρώθηκε μόνο ένα μέρος της. Κι αυτό, διότι ο τρόπος δράσης, αλλά και η προτίμηση που δείχνουν μόνο σε χρήματα και χρυσαφικά, «φωτογραφίζουν» σε μεγάλο βαθμό ανάλογες περιπτώσεις στο Δήμο Πύλου- Νέστορος.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.