Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

“Σφαγή” στη Β’ Αθηνών για τη Νέα Δημοκρατία

Στα όρια της “σφαγής” οδηγείται η κατάσταση που διαμορφώνεται για τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, με πολλούς εν ενεργεία υπουργούς και κορυφαία στελέχη να διαγκωνίζονται για μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Εφόσον επιβεβαιωθούν και στην κάλπη τα ευρήματα των .......

δημοσκοπήσεων που καταγράφουν πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως διαφοράς, εκτιμάται ότι περισσότεροι από τους μισούς σημερινούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών, δεν θα καταφέρουν να επανεκλεγούν.

Κι αν οι περιπτώσεις των Κυριάκου Μητσοτάκη, Αργύρη Ντινόπουλο και Άδωνη Γεωργιάδη, που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, είναι οι πλέον χαρακτηριστικές, δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε μερικές ακόμη.

Για παράδειγμα, στη Β’ Αθηνών αναμένεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ο Νίκος Δένδιας και ο Γιάννης Μιχελάκης, ενώ υπάρχει και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, που βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής εσωκομματικής κριτικής για τις δημόσιες τοποθετήσεις της.

Σε κάθε περίπτωση, η “γαλάζια σφαγή” στη Β’ Αθηνών αναμένεται να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, στην οποία δοκιμάζεται κάθε φορά η συσπείρωση του εκάστοτε κυβερνώντος κόμμματος.

ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.