Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Από αύριο οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών 2014

Αύριο Πέμπτη, θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις για μετεγγραφές η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας ( solon.it.minedu.gov.gr ). Οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν έως 17/10 ημέρα Παρασκευή να δηλώσουν τα τμήματα που θέλουν να μετεγγραφούν.

Για την ηλεκτρονική ......

υποβολή της αίτησής μετεγγραφής, όλοι οι δικαιούχοι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Οι αιτήσεις μετεγγραφών θα γίνουν από 9 έως 17 Οκτωβρίου. Ήδη, ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας, με έγγραφο που έστειλε στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους καλεί να ταυτοποιήσουν τους υποψηφίους για μεταφορά της θέσης επιτυχίας τους σε αντίστοιχη Σχολή-Τμήμα, που θα προσέλθουν στη διεύθυνσή τους.

Στη συνέχεια οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να επιτρέψουν στους φοιτητές να δημιουργήσουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους. Ο κωδικός αυτός είναι απαραίτητος για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης μεταφοράς της θέσης τους.

Δείτε οδηγίες για τις αιτήσεις στο Upload Center μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.