Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Βάλτα - Γαργαλιάνοι: Ξεκινούν ίσως και αύριο οι εργασίες επισκευής του δρόμου

Τέλος παίρνει το μαρτύριο που περνούν οι κάτοικοι του χωριού Βάλτα με τις πάρα πολλές λακούβες στον δρόμο που ενώνει το χωριό με τους Γαργαλιάνους.
Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν -εκτός από τα οχήματα- και τα λεωφορεία με συνέπεια κάποιοι οδηγοί να φτάσουν να αρνηθούν να μεταβούν στο χωρίο για να μεταφέρουν τους κατοίκους.

Το πρόβλημα....

βαίνει προς την λύση του καθώς ξεκινούν άμεσα -ίσως και αύριο- εργασίες επιδιόρθωσης του δρόμου καθώς ήδη στην περιοχή βρίσκεται μηχάνημα ασφαλτόστρωσης που θα καλύπτει σημεία σημεία το φθαρμένο και γεμάτο λακούβες οδόστρωμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιάννη Αδραχτά, μας τόνισε ότι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση μίας εβδομάδας για την επιδιόρθωση του δρόμου αλλά το μηχάνημα είναι ήδη εκεί και άμεσα αύριο ή μεθαύριο να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης του ασφαλτοτάπητα.

Φυσικά αναμένεται δημοπράτηση του μεγάλου έργου Γαργαλιάνοι - Βάλτα το οποίο θα περιλαμβάνει διαπλατύνσεις και καθολικό ασφαλτοτάπητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.