Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ έλεγχο νεφρικής λειτουργίας σε πολίτες της Κυπαρισσίας ξεκινά από 29-31 Οκτωβρίου η Νεφρολογική κλινική της μονάδας Τεχνητού Νεφρού Κυπαρισσίας με αφορμή την προστασία του πληθυσμού.

Η Διευθύντρια ....

της μονάδας κα Αγγελική Ζέρβα τόνισε ότι εδώ και 1 χρόνο η Νεφρολογική κλινική με τη μονάδα επισκέπτεται με αγροτικούς γιατρούς τα χωριά της Τριφυλίας στα οποία έγινε προληπτικός έλεγχος νεφρικής λειτουργίας τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σε ημερίδα της περιοχής μας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με σημαντική επιτυχία σε ότι αφορά την συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού..

Τώρα θα διεξαχθεί προληπτικός έλεγχος εξετάσεων νεφρικής λειτουργίας για πρόληψη της νόσου καθώς διαπιστώθηκε ότι στη Τριφυλία εμφανίζςεται υπερτασικός ο πληθυσμός σε ορισμένες ηλικίες και για αυτό προωθείται η αναγκαία πρόληψη.

Επίσης ο έλεγχος από 29-31 Οκτωβρίου τις πρωινές ώρες θα γίνεται δωρεάν κατόπιν ραντεβού για να αποφευχθεί συνωστισμός στο τηλεφωνικό κέντρο 2761360183. Τέλος η κα Ζέρβα κατέληξε λέγοντας ότι καλό είναι να υπάρχει το βιβλιάριο υγείας αλλά και τα φάρμακα που λαμβάνουν οι ασθενείς που θα εξεταστούν από το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.