Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή στον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών από την οικογένεια του Απόστολου Σταυρόπουλου

Αξιότιμα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη συγκίνησή μας για τα συλλυπητήρια και τη στήριξή σας.
Πράγματι ο Απόστολος υπήρξε άνθρωπος με μεγάλη πολιτιστική ευαισθησία και αγάπη για τη μουσική, γεγονός που τον έκανε να επαγρυπνά για τη μουσική παιδεία και την πολιτιστική ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Το στοιχείο αυτό του χαρακτήρα του, τον ώθησε στο να ενταχθεί στο .....

δυναμικό του Συλλόγου Φιλοπροόδων, όπου γνώρισε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονταν κοινούς σκοπούς και ανησυχίες, όνειρα και οράματα. Ο Απόστολος θεωρούσε το έργο του Συλλόγου κρηπίδα πολιτισμού για τα Φιλιατρά, και τα μέλη του φρουρούς και προστάτες της πνευματικής καλλιέργειας σε εποχές δυσοίωνες. Η ανιδιοτέλεια και το πείσμα των μελών, έδινε πνοή και δύναμη στον αγαπητό μας σύζυγο, πατέρα και παππού, κάνοντάς τον να αφιερωθεί με πάθος στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.
Ως εκ τούτου, θεωρούμε την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου στο πένθος της οικογένειάς μας για το θάνατο του Απόστολου, δείγμα της αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης της δεύτερης «οικογένειας» , όπως ο ίδιος θεωρούσε το Σύλλογο Φιλοπροόδων.
Στο σημείο αυτό, θέλουμε να εκφράσουμε τη συγκίνησή μας για το γεγονός της παρουσίας της Φιλαρμονικής η οποία συνόδεψε τον Απόστολο στο τελευταίο του ταξίδι, κάνοντας πράξη μια επιθυμία που είχε ως φίλος και δάσκαλος της μουσικής.
Τέλος, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλο και αγαπητό συνεργάτη του Απόστολου, τον Χαράλαμπο Παγάνη. Η στήριξη και η προσφορά του στη μνήμη του εκλιπόντος συζύγου, πατέρα και παππού, αποτελεί υλοποίηση της αγάπης και της διαρκούς επιθυμίας του αποθανόντος για στήριξη και ενίσχυση του έργου της Φιλαρμονικής , καθότι ο ίδιος πίστευε πως: ‘’χωρίς μουσική παιδεία η ανθρώπινη προσωπικότητα είναι ελλιπής ’’.
Ευχαριστούμε ξανά το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών για τη στήριξη και τη συμπαράσταση στο πένθος μας και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι ο αγαπημένος μας Αποστόλης συνεχίζει να είναι νοερός φρουρός και υποστηρικτής των ιδανικών του Συλλόγου σας.

Με εκτίμηση
Οικογένεια Απόστολου Σταυρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.