Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Εδωσαν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, προσφαίροντας αίμα.

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Φιλιατών διοργάνωσε ο όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου δίνοντας το μήνυμα ότι 10 λεπτά από τον χρόνο μας μπορεί να σώσει μια ζωή και παράλληλα ενισχύοντας

Η εθελοντική αιμοδοσία .....

που πραγματοποιήθηκε σήμερα ήταν οργάνωση του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμούήταν και αποτελούσε ένα κάλεσμα για ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ στον συνάνθρωπό μας. Η συμμετοχή του κόσμου κρίθηκε ικανοποιητική και ο όμιλος αύξησε τις μονάδες αίματος που διαθέτει στην τράπεζα του.

Ως γνωστόν εδώ και ενάμιση με δύο χρόνια ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως των Φιλιατρών και των περιχώρων και σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τις προκύπτουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας σε αίμα όποτε αυτό χρειαστεί.

Αξίζει να απονείμουμε τα εύσημα τόσο στους εθελοντές αιμοδότες όσο και στο τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας και τις νοσηλεύτριες Μαρία Καπράλου και Δήμητρα Νικολοπούλου που είναι πάντα πρόθυμες να μεταβούν όπου τους ζητηθεί για να συγκεντρώσουν αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.