Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Λαμπρόπουλου - Χρυσοχοϊδη για τα οδικά έργα της Μεσσηνίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης λαμπρόπουλος προκειμένοιυ να ενημερωθεί για τα μεγάλα οδικά έργα στον Νομό Μεσσηνίας.
Μετα από την ενημέρωση που είχε ο κ. Λαμπρόπουλος Δήλωσε ότι θέλει να κάνει γνωστό σε όλους τους Μεσσήνιους πως τα έργα που αφορούν το Νομό μας , έχουν δρομολογηθεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα λόγω των εκλογών.
Συγκεκριμένα :

Ύστερα από συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη ,
1.] Ο δρόμος Τσακώνα – Καλό Νερό έχει ενταχθεί ως Δημόσιο έργο με 110 εκατομ. €.

2.] Ο Περιφερειακός Δακτύλιος της Καλαμάτας , θα συνεχισθεί μετά την κύρωση της τροποποιημένης σύμβασης από την νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές.

3.] Ο δρόμος από την Καλαμάτα μέχρι τον Ριζόμυλο , επίσης εντάχθηκε με το ποσό των 80 εκατομ. €.

4.] Τα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων και των χώρων στάθμευσης του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας , θα δημοπρατηθούν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας , τον Φεβρουάριο , όπως είχαμε ανακοινώσει από τις 20 Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους από κοινού με τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Δημ. Κούκη και τον Υποδιοικητή κ. Βασ. Αλευρά.

5.] Όσον αφορά την αναβάθμιση του διαδρόμου προσγείωσης , την κατασκευή πύργου ελέγχου , τον εκσυγχρονισμό ηλεκτρικού δικτύου και δικτύου φωτεινής σήμανσης , έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο Υποδομών οι φάκελοι για προένταξη εμπροσθοβαρών έργων και θα χρηματοδοτηθούν από τα επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Το συνολικό έργο είναι έτοιμο προς δημοπράτηση. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.