Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο

Απόπειρα ληστείας έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο στα Φιλιατρά, λίγα μλετρα κάτω από την πλατεία και απέναντι από το Super market ΕΡΑΝΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί παρουσιάστηκε σαν πελάτης ο ένας από τους δύο αγνώστους προσποιούμενος ότι θέλει να αγοράσει κοσμήματα και μετά από λίγο έφυγε.
Το ίδιο άτομο μετά ......

επανήλθε στις 12 περίπου στο κατάστημα κοσμημάτων με δεύτερο συνεργό του πιθανότητα αλλοδαποί, μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και αφού έπιασαν την σύζυγο του ιδιοκτήτη την οδήγησαν σε ένα δωματιάκι που βρίσκεται στο κατάστημα και εκεί αφού την φίμωσαν με πλατιά ταινία που χρησιμοποιείται στα χαρτοκιβώτια, την χτύπησαν.

Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα που έφευγαν οι ληστές -σημειωτέον χωρίς να έχουν αφαιρέσει τίποτα από το κατάστημα μπήκε στο μαγαζί μια φίλη της συζύγου του ιδιοκτήτη και την βρήκε φιμωμένη και με μώλωπες στο πρόσωπο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας όπου μετέφερε την σύζυγο του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας όπου ακτινολογικά διπαιστώθηκε ότι η γυναίκα φέρει κατάγματα σε τρία πλευρά και παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Το πρόβλημα με την αστυνόμευση έχει επισημανθεί χιλιάδες φορές από όλους αλλά και από το Φιλιατρά News.
Η Δημοτική αρχή αλλά και το Τοπικό συμβούλιο έχουν αποστείλει σε όλους τους υπευθύνους μεταξύ των οποίων και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη έγγραφα, ψηφίσματα, ζητώντας την στελέχωση με αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατρών, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.