Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία εξω από τα Χαλαζόνι

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία, οδηγό μηχανής έγινε σήμερα το βράδυ στις 18:45 περίπου δύο χιλιόμετρα έξω από τα Φιλιατρά στο ύψος της στροφής του Χαλαζονίου. (Στο σημείο που είχε γίνει προ ημερών τροχαίο με νεκρό 16χρονο)
Εμπλεκόμενοι στο ......

ατύχημα ήταν ένα Κλειστό φορτηγάκι μάρκας HUNDAI και οδηγό έναν 75χρονο και μηχανή μεγάλου κυβισμού μάρκας Kawasaki που οδηγούσε 25χρονος από την Κυπαρισσία.
(Τα στοιχεία τους είναι στην διάθεση μας.)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής είχε κατεύθυνση από τα Φιλιατρά προς την Κυπαρισσία. Φτάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης του Χαλαζονίου, αμέσως μετά την μάντρα οικοδομικών υλικών, είδε μπροστά του να βγαίνει από τον κάθετο δρόμο του Χαλαζονίου στρίβοντας αριστερά προς Φιλιατρά χωρίς να έχει σταματήσει, το κλειστό φορτηγάκι το οποίο του έκλεισε τον δρόμο.

Ο οδηγός της μηχανής αν και προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να προσκρούσει πλαγιομετωπικά με το φορτηγάκι με αποτέλεσμα να βρεθεί τραυματισμένος στην άσφαλτο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διακόμισε τον 25χρονο στην Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας όπου μετά από προσεκτικό έλεγχο των ιατρών διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος έχει κάταγμα στο χέρι του και για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στην Καλαμάτα προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για παν ενδεχόμενο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Κυπαρισσίας.


9 σχόλια:

  1. Παρακαλώ πολύ να κατέβουν οι φωτογραφιες του συγκεκριμενου συμβάντος.Είμαι μέλος της οικογένειας του 25χρονου και δεν θυμάμαι να πήρατε την άδεια μας για να δημοσιεύσετε την φωτογραφία. καταλαβαίνω ότι το site είναι για να πληροφορουμαστε για το τι συμβαίνει στον τόπο μας αλλά .... λίγος σεβασμός!και το filiatra net ειναι παρομοιο site αλλα δεν μπηκε σε τοσες λεπτομεριες και δεν ανεβασε καποια φωτο. νομίζω θα ήταν αρκετό να πλροφορηθουμε μόνο για το συμβάν και ότι είναι καλά οι οδηγοι χωρίς περετερο πληροφορίες και εικόνες .και αν θέλατε να ρωτήσετε για την συνέχεια καλό θα ήταν να μην παίρνετε σε φίλους μας για να ρωτήσετε αλλά να απευθυνθείτε σε μας για πληροφορίες που αν θέλουμε σας δίνουμε. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για φωτογράφηση ενός συμβάντος που έλαβε χώρα σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ δεν απαιτεί την λήψη άδειας από τον οποιονδήποτε.
      Οσο για το αλλο blog που μου αναφέρετε, Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει.
      Και ούτε ήταν εκεί στο συμβάν. Απ΄ότι είδα μόλις τώρα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ από το θάρρος έκανε.
      ΣΤΑΘΕΙΤΕ στο γεγονός ότι το παιδί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ και δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό και αφήστε τα υπόλοιπα.
      ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ακουστε να δειτε κυριε οι οικογενειες εχουν αυτη τν απαιτηση και οφειλετε να τγν σεβαστητε. Δεν μας ενδιαφερει απο που πηρε το αλλο σαιτ τν ειδηση εγω μιλησα για διακριτικοτητα οπως επισης δεν μας νοιαζει αν ηταν σε δημοσιο χωρο.το τι εχει σημασια το ξερουμε πολυ καλα γι αυτο κ ζηταμε το κατεβασμα. Δεν θα προβω σε περετερο πληροφοριες διοτι δεν σας αφορα.σεβαστητε τν επιθυμια των γονεων και του ιδιου αλλιως θα απευθυνθουμε στην αρμοδια αρχη. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βάση τον νόμο 2472/1997 άρθρο 7, παράγραφος 2 περίπτωση ζ
    "η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επιτρέπεται κατ' εξαίρεση και ύστερα από άδεια της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα όταν αυτή αφορά δεδομένα δημοσίων προσώπων, εφόσον αυτά συνδέονται με την άσκηση δημοσίου λειτουργήματος, πραγματοποιείται αποκλειστικά για την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, είναι απολύτως αναγκαία για την εξασφάλιση του δικαιώματος πληροφόρησης επί θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και δεν παραβιάζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο το δικαίωμα προστασίας της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής"
    Συνεπώς: Από την στιγμή που στις φωτογραφίες ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ τραυματίας ή πρόσωπο τραυματία, όνομα και γενικά προσωπικά στοιχεία, η λήψη της φωτογραφίας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ.
    Ευχαριστώ.
    Καλές γιορτές και ευχόμαστε ολόψυχα στο παιδί, περαστικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς την παραπάνω σχολιάστρια.
    Την φωτογραία την κατεβάζω ΟΧΙ γιατί έχω να φοβηθώ κάτι από εσάς.
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ που είμαι 100% ΝΟΜΙΜΟΣ να την έχω ανεβασμένη.
    Το αμέσως προηγούμενο σχόλιο μου εξηγεί με σαφήνεια τον λόγο που είμαι 100% νόμιμος να εχω την φωτό του ρεπορτάζ.
    Προβαίνω στην αφαίρεση της -το ξαναλέω όχι γιατι έχω να φοβηθώ κάτι από εσάς- αλλα γιατι είχα μια συνομιλία με στενό οικογενειακό σας άτομο που ειναι στα Φιλιατρά και μου εξήγησε μια λεπτομέρεια που δεν γνώριζα.
    Ενημερωτικά και μόνο σας λέω ότι η άποψη και του ατόμου αυτού που μίλησα είναι ότι το παιδί δεν το έθιξα στο ελάχιστο γράφοντας το ρεπορτάζ μου.
    Μέσω αυτού του ατόμου ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, μπορούμε ακόμα και να επικοινωνήσουμε για να λυθεί το όποιο θέμα υπάρχει ανάμεσα μας.,.
    Και πάλι Περαστικά στο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπε μου ελληνικα μιλαω.δεν σας ειπε κανεις οτι δεν ειστε νομιμος η οτι τον θιξατε..ξερω πολυ καλα τι λεει ο νομος. Ξερω πολυ καλα το οτι μιλησατε με τον πατερα μ και τι ακριβως σας ειπε.οταν σας ελεγα στα παραπανω σχολια πως υπηρχε λογος λετε να σας ελεγα ψεμματα;επρεπε να μαθαιτε ακριβως τι συμβαινει για να μας κανετε τν χαρη; για ονομα του Θεου πια. Και

      Διαγραφή
  5. Έχεις ξεπεράσει τα όρια.
    Μην με κάνεις να τις ανεβάσω πάλι. Γιατί όσο και να φωνάζεις μετά δεν θα τις κατεβάζω.
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Και η υπομονή μαζί σου έχει τα όρια της. Και εσυ τα ξεπέρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ να δεις τι εχεις κανει με τν δικη μας υπομονη εδω και 2 μερες! θες να λεγεσαι και δημοσιογραφος τρομαρα σου!Αγενεστατε! και μη με απειλεις! οκ?και τωρα ετσι οπως τα κανες και να τς ανεβασεις τν εχεις κανει ηδη τν ηλιθιομαρα σου! Αντε μπραβο εσυ! γτ οπως ειπες η υπομονη εχει και τα ορια της! και τελειωνω εδω με τα σχολια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελες και τα κατάερες έτσι. Λούσου τα τώρα.
    και τράβα να διαμαρτυρηθείς ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Ελάχιστα με ενδιαφέρει.
    Τι μπορείς να μου κανεις??? ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ.....
    Ειμαι ΝΟΜΙΜΟΣ με τις φωτογραφίες 100% και χτυπήσου κάτω ΟΣΟ ΘΕΣ.
    Αντε γιατι πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.