Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ STAR CHANNEL. κ. ΜΠΕΖΟ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ????

Εικόνες πραγματικής ντροπής κατέγραψε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ η κάμερα του STAR CHANNEL που παίχτηκε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
30 ψυχές που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, παιδιά με νοητική στέρηση προερχόμενα από το ίδρυμα χρονίων παθήσεων -όπως αναφέρει η μοναδική Νοσηλεύτρια που εργάζεται εκεί- ζουν σε ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που ΟΥΤΕ ΖΩΑ δεν ζουν.
Οι υποσχέσεις που οι λιγοστοί υπάλληλοι παίρνουν από την διοίκηση του......

Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Γιώργο Μπέζο που ανήκει διοικητικά το ΚΕΦΙΑΠ (ΚΑΚΑ) Φιλιατρών είναι υπομονή και όλα θα αλλάξουν.

Εικόνες γροθιά στο στομάχι της μιας Διοίκησης που το έχει παρατήσει στην τύχη του.
Το ΚΕΦΙΑΠ ανήκει διοικητικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας - Νοσηλευτική μονάδα Καλαμάτας όπου διοικητής εκεί είναι ο κ. Γιώργος Μπέζος.

Μπορεί ο κ. Μπέζος να έχει ξεζουμίσει στην κυριολεξία το ΕΣΠΑ για να αναβαθμίσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας, άλλα για υπόλοιπες δομές που έχει υπό την εποπτεία του δεν έχει πράξει ΤΙΠΟΤΑ. Τουλάχιστον για το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.
Ο "Επιτυχημένος" Διοικητής στου οποίου την εποπτεία είναι το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών εδώ και χρόνια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Ακόμα και το φαγητό των παιδιών που νοσηλεύονται εκεί, είναι λειψό.
Μόνο υποσχέσεις .... και πολύ παχιά λόγια. Και έργο ΜΗΔΕΝ.

Κ. ΜΠΕΖΟ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ.

Αλήθεια από απόψε ή αύριο θα κοιμάστε με ήσυχη την συνείδηση σας????

1 σχόλιο:

  1. Na γραψω ΤΙ; Οτι τα τελευταια 4 χρονια βλεπω απο κοντα και μακρια την εξαθληωση του ΚΑΦΚΑ και κανενας αλλος δεν ενδιαφερετε; θα μου πειτε οτι ακουστηκαν απο το καλοκαιρι και γραφτηκαν σχολια διαφθορας αλλα τα ατομα που ζουν εκει τι φταινε Κυριε Μπεζο; Εσεις το καλοκαιρι περνατε τον οδηγο που θα ρχοταν καθε δευτερη Παρασκευη να βγαλουμε οι εθελοντες τα παιδια εξω απο το κολαστηριο για 2 -- 3 ωρες και πηγαινατε στην Αθηνα Γιατι δεν ηρθατε και στα Φιλιατρα να ασχολειθητε με την κατασταση του ΚΑΦΚΑ που μπαζει και βρωμαει απο παντου; Ντροπη σε ολους τους υπευθηνους Ντροπη στους Φιλιατρινους στον πρωην και νυν Δημαρχο και μιλαμε για προοδευτικο συλλογο που ειναι; ενα μεγαλο μπραβο σε οσους μπορουν και εργαζοντε εκει κατω απο αυτες τις συνθηκες Και σε οποιον καλεσε το καναλι χιλια ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.