Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Φιλιατρά: Διακοπή νερού αύριο Παρασκευή

Διακοπή νερού θα γίνει αύριο το πρωί της Παρασκευής και συγκεκριμένα από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η διακοπή θα .......

Φιλιατρά: Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών νερού


Παράταση μέχρι τις 27 Ιουνίου δόθηκε από τον Δήμο Τριφυλίας για την εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης 1ου και 2ου Τριμήνου 2013 χωρίς να επιβληθεί κανένα πρόστιμο στην μη έγκαιρη εξόφληση του.


Γιόλακα - Αγιος Γεράσιμος: Το.... "Κάτω Παρτάλι" των Φιλιατρών [ VIDEO ]

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή Αγιος Γεράσιμος Γιόλακας καθώς σύμφωνα με καταγγελίες που δεχτήκαμε, η Δημοτική ενότητα Φιλιατρών από τον Νοέμβριο του 2013 που υπήρξε βλάβη στον αγωγό ύδρευσης μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη και έχει δωθεί μια προσωρινή λύση λόγω νερών που κατέβαζε το ποτάμι.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα των κατοίκων της περιοχής του.......

Γαργαλιάνοι: Εκκληση για μαρτυρίες που αφορούν την δηλητρίαση αδέσποτων ζώων

Από την Φιλοζωϊκή Όμάδα Εθελοντών Τριφυλίας λαβαμε την παρακάτω έκκληση για βοήθεια.

Η Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας και ο Δήμος Τριφυλίας προσκαλούν όποιον δημότη έχει πληροφορίες ως αυτύκοος ή αυτόπτης μάρτυς, ονομαστικές ή μη, για τον υπεύθυνο - υπεύθυνους δηλητηρίασης κατοικίδιων και αδέσποτων ζώων στην περιοχή της παιδικής χαράς κοντά στα ......

H NΕΡΙΤ παραδίδει την ψηφιακή μετάδοση της στη Digea

Η αναμενόμενη για πολλούς εξέλιξη συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ φέρεται να υπέγραψε συμφωνία με τη Digea προκειμένου να εκπέμψει ψηφιακά το σήμα της από την 4η πολυπλεξία που διαθέτει ο ιδιωτικός πάροχος δικτύου.

Η συμφωνία προφανώς αφορά στην ψηφιακή μετάβαση της Πελοποννήσου για τις 27 Ιουνίου και κάνεις δεν γνωρίζει εάν θα επεκταθεί και για το επόμενο switch off, αυτό της Αττικής στις 11 Ιουλίου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις .....

O Κουκούμης Σαράντος για τις Αξιολογήσεις Υπαλλήλων και Συγχωνεύσεις Υπηρεσιών

Επιστολή προς τον τον Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρη Μπασδάνη και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας απέστειλε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης σχετικά με το ζήτημα της αξιολόγησης των δημοσίων Υπαλλήλων.

Ο κ. Κουκούμης αποκαλεί την αξιολόγηση ως εργαλείο για χειραγωγήσει και να τρομοκρατήσει τους δημοσίους υπαλλήλους και υπογραμμίζει ότι το μόνιμο προσωπικό του Δήμου έχει μειωθεί σημαντικά: από 177 υπαλλήλους στην αρχή της θητείας σας έχει φτάσει τους 162 στο τέλος του 2013 και επισημαίνει ότι για την νεα χρονιά έρχεται νέα μείωση του προσωοπικού κατα 24 άτομα.

Αναλυτικά η επιστολή Κουκούμη αναφέρει:.....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Ιουνίου 2014



Ηλεκτρονικό βιβλιάριο ασθενείας και ένσημα στο διαδίκτυο

Τέλος στη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας βάζει το υπουργείο Εργασίας με το νέο πρόγραμμα «Ατλας». Παράλληλα δημιουργούνται ηλεκτρονικοί ατομικοί λογαριασμοί ασφάλισης και οι πολίτες με μία απλή επίσκεψη σε ειδική ιστοσελίδα που βρίσκεται υπό σχεδίαση θα έχουν πλήρη πρόσβαση στα ένσημα τους.

Οι παραπάνω ηλεκτρονικές ''μεταρρυθμίσεις'' στην θεώρηση των.........