Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Στις 21:30 η εκτίμηση στο ekloges.ypes.gr

Με τα αποτελέσματα από περίπου 25% των εκλογικών τμημάτων θα έχουμε 2,5 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης μια πρώτη ασφαλή εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών 2015.

Οι κάλπες θα .....

κλείσουν στις 19.00, και περίπου δυόμιση ώρες αργότερα, στις 21.30, θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με την Singular Logic. Δικαστικοί αντιπρόσωποι σε 4.815 εκλογικά τμήματα, που αντιπροσωπεύουν το 25%, των εκλογικών τμημάτων θα έχουν κινητά τηλέφωνα με τα οποία μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση θα στέλνουν με κωδικοποιημένο μήνυμα τα αποτελέσματα. Το σύστημα ονομάζεται SRT και τα μηνύματα δεν θα είναι από μικρά εκλογικά τμήματα.

Τα μηνύματα υπολογίζεται ότι θα σταλούν από τις 20:00 έως τις 21:00. Από το βράδυ της Κυριακής θα δούμε ποιοί βουλευτές εκλέγονται σε Αθήνα και Πειραιά και ως είθισται τα αποτελέσματα για όλες τις υπόλοιπες περιφέρειες θα τα ξέρουμε την Τρίτη.

Το βράδυ των εκλογών κατά εκλογικό τμήμα, θα μεταδοθούν πρώτα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υπέρ συνδυασμών κομμάτων ή συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων ή μεμονωμένων υποψηφίων από τις Περιφερειακές Ενότητες της έδρας κάθε νομού τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ακολούθως θα γίνει η μετάδοση του αποτελέσματος υπέρ υποψηφίων (σταυροί).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.