Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μαραθούπολη: Ο ιδιοκτήτης στον αγιασμό, οι διαρρήκτες στο σπίτι του με βαριοπούλα…

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσαν ανήμερα των Φώτων σε κάτοικο της Μαραθόπολης άγνωστοι διαρρήκτες. Την ώρα που εκείνος βρισκόταν στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή των Γαργαλιάνων, οι κακοποιοί «μπουκάρισαν» στο σπίτι του στη Μαραθόπολη.

Ο κάτοικος έφυγε .....

από το σπίτι του – μια διώροφη οικία – που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα έξω από τον οικισμό, επί του δρόμου Μαραθόπολης – Φιλιατρών, κοντά στο κάμπινγκ, γύρω στις 10 παρά 10 το πρωί της Δευτέρας, για να πάει να παρακολουθήσει τον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή των Γαργαλιάνων και μετά να επιστρέψει στη Μαραθόπολη για τον αγιασμό στο γραφικό λιμάνι του χωριού. Επιστρέφοντας από τους Γαργαλιάνους και πηγαίνοντας στο σπίτι του, έμεινε άφωνος βλέποντας την πόρτα του ισόγειου παραβιασμένη – σπασμένη. Μετά το αρχικό σοκ και κοιτάζοντας έξω, διαπίστωσε πως ήταν παραβιασμένη και η πόρτα στον επάνω όροφο.

Η δυσάρεστη έκπληξη και το σοκ του μετατράπηκαν σε οργή, όταν είδε πως το αντικείμενο – εργαλείο που είχε χρησιμοποιηθεί για την παραβίαση ήταν μια βαριοπούλα, που ο ίδιος είχε στο χώρο, σε σημείο με άλλα εργαλεία έξω από το σπίτι.

Οι κακοποιοί δεν είχαν προκαλέσει ζημιές ή φθορές στο σπίτι, ωστόσο αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, τον οποίο χρησιμοποιούσε για τη δουλειά του, χρηματικό ποσό και κάποια άλλα μικροαντικείμενα.

Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ οι κακοποιοί παραβίασαν και μπήκαν στο σπίτι, δεν αφαίρεσαν άλλα αντικείμενα, είδη ή συσκευές αξίας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δίπλα στο γραφείο που ήταν ο φορητός υπολογιστής, ήταν ένα δερμάτινο μπουφάν του ιδιοκτήτη και δεν το πήραν!

Τη διάρρηξη ερευνά το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.