Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αρχισαν τα νταούλια στην ΝΔ. Βολές κατά Σαμαρά από Βουλγαράκη και Αντώναρο.

Ερχεται αμφισβήτηση και ανατροπή του Σαμαρά?

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος παρενέβη και σχολίασε με πολύ σκληρό τρόπο την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να υποδεχθεί τον νέο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Αντώναρος κάνει ....

λόγο για “προβληματική συμπεριφορά” και σημειώνει πως “η μεγαλοσύνη στην ήττα είναι η διαφορά που κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη”.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή έγραψε συγκεκριμένα:

“Προβληματική συμπεριφορά που εκθέτει μια ολόκληρη παράταξη. Η μεγαλοσύνη στην ήττα ειναι η σπουδαία διαφορά πού κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη”.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώνει τη φωνή του με πολύ ακόμη κόσμο που ιδιαίτερα στο social media εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στην απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε με νέα tweets:

“Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε μάθει ν σεβόμαστε τις αρχές του πολιτικου πολιτισμου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας γυρίσει πίσω.

Περιμένω απο τους απερχόμενους υπουργούς να τηρησουν τις αρχές της ΝΔημοκρατίας και να παραδώσουν κανονικά στούς νέους υπουργούς”.


Ευείες βολές και από Βουλγαράκη
Ακόμα κι αν δεν το θέλουν κάποιοι, ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΔ!

Μήνυμα με… νόημα από τον Γιώργο Βουλγαράκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: “Έχω τη βεβαιότητα ότι για άλλη μια φορά, ακόμα και αν δεν το θέλουν κάποιοι, η βάση θα είναι αυτή που μπει μπροστά και θα ξεκαθαρίσει το πράγματα… Ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΔ!” σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Στη Νέα Δημοκρατία των αγώνων μας, αυτή που ξέραμε χρόνια τώρα, η βάση ήταν πάντα πολύ πιο μπροστά απ το κόμμα.
Αυτή μας στήριξε στα δύσκολα. Αυτή άνοιξε το δρόμο όταν από παντού φαινόταν να υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτή, αν και πολλές φορές τη πικράναμε, ήταν το μεγάλο μας στήριγμα.
Έχω τη βεβαιότητα ότι για άλλη μια φορά, ακόμα και αν δεν το θέλουν κάποιοι, η βάση θα είναι αυτή που μπει μπροστά και θα ξεκαθαρίσει το πράγματα….
Ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΔ!”

Σιγοντάρει τον βουλγαράκη ο Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος… προσυπογράφει το μήνυμα που ανέβασε ο Γιώργος Βουλγαράκης στο Facebook και το Twitter και στο οποίο επισημαίνει πως “ήρθε η ώρα του κόσμου της ΝΔ”.

Μέσω του Twitter λοιπόν ο κ. Αντώναρος έγραψε στο σχόλιο του κ. Βουλγαράκη πως “όποιος δεν το καταλαβε, κάνει κακο του κεφαλιου του!!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.