Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Απάντηση στον ΧΡΙΣΤΟ ΦΟΥΝΤΑ για χαρακτηρισμό που μας απέδωσε σε σχόλιο δημοσίευσής μας.

Αξιότιμε κ. Φουντά.

Σε προηγούμενη δημοσίευση μας από τον Ελεύθερο Τύπο για τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ με την κρυφή ατζέντα για την φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών, μας αποκαλέσατε "Φερέωνα".
Απ ότι φαίνεται, είστε και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ και ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ.
Προτού προβείτε σε χαρακτηρισμό .....

εναντίον μας, τον οποίο και σας επιστρέφουμε θα έπρεπε να κάνετε και εσείς την δική σας έρευνα στο διαδίκτυο να δείτε αν και κατά πόσο είναι αληθινό αυτό το δημοσίευμα του Ελεύθερου τύπου. Κάτι το οποίο ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ.

Επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ φάγατε το παραμυθάκι του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι Αγιοι και φορούν φωτοστέφανα, κάναμε εμείς για εσάς αυτήν την έρευνα και σας την δίνουμε με links για να την δείτε και μόνος σας.

ΛΥΠΑΜΑΙ που θα σας στεναχωρήσω, αλλά το δημοσίευμα του Ελεύθερου τύπου ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΣ.

Αρχικώς διαβάστε το νέο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου με τίτλο: Σάλος με την αποκάλυψη του «Ε.Τ.» | Δεν διέψευσε το μέτρο ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου: Επιβεβαιώνουν το χαράτσι στις τραπεζικές συναλλαγές

Και αμέσως μετά διαβάστε στην επίσημη σελίδα Υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ το LEFT.gr για τις Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοινωνική Ασφάλιση που δημοσιεύθηκε στην σελίδα 16:18 | 26.09.2014

Ξεκινώντας την ανάγνωση λέει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει το χρέος να απαντήσει την πρόκληση αυτή με τη δυναμική ενίσχυση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους, με δομικές αλλαγές στην αγορά εργασίας και την παραγωγή προς όφελος των μελλοντικών γενεών

Κατεβαίνοντας ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩ (μετά την μέση) βρίσκετε την φράση: Οι βασικές αρχές χρηματοδότησης του ΣΚΑ

Πολύ λίγο παρακάτω από το προαναφερθέν σημείο βρίσκουμε την φράση: Άμεσα μέτρα χρηματοδότησης - πόροι για τη διάσωση της κοινωνικής ασφάλισης
Ελάχιστα παρακάτω διαβάζουμε:

Ως νέες πηγές χρηματοδότησης νοούνται όσες δεν έρχονται να υποκαταστήσουν την πληρωμή των εισφορών από τον εργοδότη.

Στο πλαίσιο αυτό, για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος υποχρηματοδότησης, προετοιμάζουμε την εισαγωγή νέων πόρων υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος οι οποίοι είναι σε θέση να αποδώσουν άμεσα και αποτελεσματικά τα απαραίτητα έσοδα :

1. Κοινωνική ρήτρα στα δημόσια έργα: Ποσοστό επί της αξίας του αναλαμβανόμενου έργου με το οποίο θα επιβαρύνεται ο εργολήπτης σε κάθε περίπτωση συμβάσεων παραχώρησης δημοσίων έργων και συμβάσεων κρατικών προμηθειών.

2. Κοινωνική ρήτρα επί της δημόσιας ακίνητης περιουσίας: Ποσοστό υπέρ της κοινωνικής ασφάλισης των εκάστοτε αναπροσαρμογών της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων και εκτάσεων γης του δημοσίου.

3. Εισφορά επί του συνόλου των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω των πάσης φύσεως (δημοσίων, ιδιωτικών ή συνεταιριστικών) πιστωτικών ιδρυμάτων.

4. Ειδικός φόρος υπέρ του ασφαλιστικού αποθεματικού στις δαπάνες συμμετοχής σε τυχερά παιγνίδια, λαχεία, λόττο, προπό, καζίνο, στην ίδια επίσης λογική μετακίνησης από το εισόδημα στις δαπάνες.

5. ........

Εχει 12 προτάσεις... Μην τις παραθέσουμε όλες. Αυτή που μας ενδιαφέρει είναι η 3.
Που σημαίνει: Πας να πάρεις τον μισθό σου, ή κάποιος συνταξιούχος τα χτήματα του. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβάλει ποσοστό ή ποσό επί της συναλλαγής σας με την τράπεζα.
Κοινός θα έχετε νταβατζή στον τραπεζικό σας λογαριασμό τον κ. Τσίπρα με την παρεούλα του

Δειτε το κι εσείς... Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ.


Με εκτίμηση
Η Διαχείριση του blog

UPDATE
Και κάτι ακόμα κ. ΦΟΥΝΤΑ
Επειδή δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ μην τυχόν κατεβάσουν το αρχείο για να καλύψουν τον πισινό τους κατεβάσαμε ΟΛΗ την σελίδα σε PDF ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ και το σημείο που σας λέμε με την εισφορά επι του συνόλου των συναλλαγών είναι στην σελίδα 10 του επισυναπτόμενου PDF στο Upload Center μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.