Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 2 ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 22 και 43 ετών, αντίστοιχα, καθώς και ένας 74χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων......

σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα, της σωματεμπορίας, του βιασμού, της παράνομης βίας και της παράνομης κατακράτησης.

Ειδικότερα, χθες (19.2.2015) το πρωί, ο 22χρονος και η 43χρονη, αφού αρχικά, οδήγησαν την 20χρονη, στην οικία του 74χρονου, στη συνέχεια, με την απειλή βίας, την εξανάγκασαν να συνευρεθεί ερωτικά με τον 74χρονο, έναντι χρηματικού ποσού. Η 20χρονη εκμεταλλευόμενη την έλλειψη προσοχής των ανωτέρω, διέφυγε από την οικία και αναζήτησε βοήθεια. Άμεσα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, εντόπισαν τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, οι δύο αλλοδαποί, την 16.2.2015, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας σε αγροτικές καλλιέργειες, μετέφεραν την 20χρονη από την χώρα της στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, όπου με την χρήση βίας και απειλών, κρατούσαν αυτή παρά την θέλησή της και την εξέδιδαν έναντι χρημάτων, ενώ ο 22χρονος την εξανάγκασε, παρά τη θέλησή της, να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Στην κατοχή της 43χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ, ως προερχόμενο από την ανωτέρω παράνομη δραστηριότητα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.