Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Χαλάει ο καιρός το απόγευμα της Παρασκευής (06/02), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Πρόσκαιρη επιδείνωση.....

του καιρού προβλέπεται τις αμέσως επόμενες ώρες της Παρασκευής (06-02-2015) στην ανατολική χώρα κατά τη διέλευση του ψυχρού μετώπου με βροχές και καταιγίδες οι οποίες παρά τη μικρή διάρκειά τους θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση.

Σοβαρή επιδείνωση αναμένεται ξανά από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (08-02-2015) και από τα βόρεια σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά:
Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, τις ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας
Τους βόρειους ανέμους που η έντασή τους κατά τόπους θα φθάνει τα 8 με 9 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ

Τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (8 με 10 βαθμούς) και τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στην ανατολική και νότια χώρα μέχρι και την Τρίτη (10-02-2015).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.