Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΜΥ: Βροχερός ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη 12 Μαρτίου

Βροχερός θα είναι ο καιρός και όλη την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ μέχρι την επόμενη Πέμπτη Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Χιονοπτώσεις στα .......

ορεινά κυρίως της βόρειας και κεντρικής χώρας αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (ενδεικτικό υψόμετρο 300μ). Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα από το απογευμα βαθμιαία θα ασθενήσουν. Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 09-03-2015
Καιρός: στη δυτική και βόρεια χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 10-03-2015
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινόμενων στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός τις νυχτερινές και τις πρωινές ώρες.

Τετάρτη 11-03-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός τις νυχτερινές και τις πρωινές ώρες.

Πέμπτη 12-03-2015
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.