Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην Μεσσηνία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαπές ΡΟΜΑ
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα .....

από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, προχθες (16.3.2015) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, τρείς (3) ημεδαπές ΡΟΜΑ ηλικίας 31, 36 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω μαζί με άγνωστα άτομα, προχθες (16.3.2015) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, τις εντόπισαν λίγο αργότερα και τις συνέλαβαν, ενώ τα παραπάνω αφαιρεθέντα κοσμήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, προχθές (15.3.2015) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει ακόμη μία κλοπή σε οικία αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών , για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.