Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Παναγιώτης Τσίγγανος: Ξεκινάμε να δώσουμε οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών. [ Ηχητική Δήλωση ]

Για το θέμα που έχει ανακύψει με την χωροθέτηση για την κατασκευή εργαστασίου διαλογής απορρημάτων μίλησε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παναγιώτης τσίγγανος.

Ο κ. Τσίγγανος όπως .......

μας είπε ενημερώθηκε για την συνλάντηση, εξέρασε την απορία του γιατί δεν κλ΄ληθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας -αν οχι ο ίδιος ο κ. Τσίγγανος- και τόνισε ότι καλό θα ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν το θέμα των σκουπιδιών σε μια εποχή που το κράτος είχε χρήματα, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους.

Οταν οι χωματερές στράγγιζαν στον υδροφόρο ορίζοντα και εξακολουθούν να στραγγίζουν, που καιγόντουσαν και εξέπεμπαν διοξίνες επάνω στην παραγωγή, σημερα δεν μπορούν κάποιοι να κάνουν τους τιμητές των πάντων.

Καπιοι εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να πιστεύουν ότι Κυπαρισσία και Γαργαλιάνοι συνωμοτούν εναντίον τους. Ε λοιπόν όχι. Δεν συνωμοτεί κανένας.
Ενα δημόσιο έργο όταν είναι να γίνει πρώτα γίνεται η χωροθέτηση και μετά γίνεται η περιβαλλοντική μελέτη.
Τις μελέτες αυτές τις κάνει η αποκεντρωμένη Διοίκηση και το ΥΠΕΚΑ.

Στην πολιτικη το να κανεις μια δήλωση είναι εύκολο. Το να γίνεις όμως ενδιαφέρον , θέλει κατι περισσότερο..... σχολίασε με νόημα ο κ. Τσίγγανος.

Ακουστε την δήλωση που μας παραχώρησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.