Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Χριστιανούπολη Φιλιατρών. Επίσκεψη Σαμαρά στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]


Τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη, επισκέφθηκε το μεσημέρι -μετά το Φιλιατρινό Φράγμα- ο Αρχηγός της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους του Ιερού Ναού βλέποντας τις εργασίες αποκατάστασης που διήρκεσαν 6 ολόκληρα χρόνια.
Ο κ. Σαμαράς έμεινε εντυπωσιασμένος από την ξενάγηση αλλά και .....

απόλυτα ικανοποιημένος για τις εργασίες που προηγήθηκαν.
Οπως είπε εξερχόμενος του ιερού Ναού, ένιωσε μεγάλη συγκίνηση που σήμερα βλέπει ολοκληρωμένη την αναστήλωση του Ιερού ναού που ο ίδιος στις 9 Μαρτίου 2009 όταν ήταν υπουργός πολιτισμού, μαζί με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας ξεκίνησαν τις εργασίες και σήμερα 6 χρόνια μετά 9 Μαρτίου 2015 βλέπουμε ολοκληρωμένο.

Απο την Πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας υποσχέθηκε ότι τα θυρανοίξια θα γίνουν παρουσία του κ. Σαμαρά.

Ακολούθως ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από τοπικούς και αυυτοδιοικητικούς παράγοντες μετέβη στην πλατεία του χωριού στην βρύση της Χριστιανούπολης όπου μέλη του τοπικού συμβουλίου έδωσαν δώρα στον κ. Σαμαρά Γνήσιο Extra παρθένο ελαιόλαδο, κρασί και ένα βιβλίο για την Χριστιανούπολη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.