Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για το μέλλον της ομάδας


Το Δ.Σ. της ομάδας, αντιλαμβανόμενο την δυσχερή θέση που βρίσκεται η ομάδα της πόλης μας και έχοντας στόχο την επόμενη μέρα του Φιλιατρινού ........

Ποδοσφαίρου , συγκαλεί γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιθεί την 24/05/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Συμβουλίων του Δημαρχείου Φιλιατρών.

Το Δ.Σ. της ομάδας αναγνωρίζοντας τα λάθη του και τις όποιες παραλείψεις, αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της άσχημης πορείας και είναι έτοιμο να συμβάλλει στις όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν.

Κινήσεις που έχουν να κάνουν και με Διοικητικές εξελίξεις (παραίτηση όλου του Δ.Σ. κλπ.), αλλά και κινήσεις που έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό και την καταγραφή και άλλων αιτιών.

Μία από αυτές είναι και η κατάσταση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας, που έχει άμεση σχέση με την φιλοσοφία των τελευταίων δημοτικών αρχών.

Τέλος καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο που σίγουρα αγαπάει την ομάδα αυτή, να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα, γιατί μόνο μέσα από την συνεργασία επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε.

Με τιμή
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.